Gratis Computer Advice

Hvordan til at løse ansøgning fejl 17235

Den "ansøgning fejl 17235" vises på skærmen, når du bruger en DVD backup værktøj såsom "Inter Video DVD kopi" og programmet støder på et problem, der beder om tidlig lukning. Fejlmeddelelsen resulteret ved ikke at genstarte pc'en umiddelbart efter værktøjet er installeret, eller dvd-drevet på din computer ikke er udstyret med den nyeste driver.

For at løse denne fejl:

1.. Tilbage til computerens skrivebord, og tryk på "Start" knappen fra nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Control Panel" og vent indtil et nyt vindue vises. Rul Kontrolpanel og dobbeltklikke på ikonet kaldet "Programmer og funktioner".

2.. Klik på "Navn" feltet under "Organiser" for at sortere listen over alle de programmer installeret på harddisken på din computer. Find navnet på den software, der indberetter den "ansøgning fejl 17235"-meddelelse. Det skal være i listen over installerede programmer. Klik på elementet og derefter klikke på "Uninstall" valgmulighed øverst i vinduet.

3.. Hold vente programmets Afinstallation færdig, og derefter slukke Vinduet Programmer og funktioner. Sæt installations-cd'en til det program, der er blevet fjernet fra din pc. Følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet. Når installationsguiden popper op og beder dig om at genstarte computeren, skal du som det siger.

4.. Nu kan du prøve at bruge programmet igen for at se, om fejlmeddelelsen stadig vises. Luk programmet og klik på "Start" menuen og derefter kontrolpanelet. Dobbeltklik på "Enhedshåndtering" knappen. Klik på "Fortsæt", når dit operativsystem åbner et nyt vindue beder om tilladelse til at åbne Enhedshåndtering listen.

5.. Kig efter punkt i menuen vises som "DVD / CD-ROM". Klik på posten for at udvide en ny liste over valgmuligheder. Find navnet på din DVD-drev og højreklik på den. Klik på "Opdater Driver" fra menuen, der vises. Vent med at færdiggøre den aktuelle driver installationen, og genstart systemet. Åbn det program, der giver dig den fejlmeddelelse og forsøger at bruge det igen.

Fordi fejl er en generel fejl, der er virkelig ikke meget at gøre for at løse problemet. Men med lidt tålmodighed og udføre ovenstående løsning, bør du være i stand til at løse problemet med et minimum af indsats og være tilbage til normal situation.

En effektiv måde at løse denne fejl er at bruge registreringsdatabasen renere nytte. Lær at reparere og gendanne programmet fungere med denne omfattende vedligeholdelse nytte for ansøgning fejl. Eller hvis du er fortrolig med registreringsdatabasen renere, kan du prøve Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska