Gratis Computer Advies

Hoe te toepassingsfout 17235 lossen

De "application error 17235" verschijnt op het scherm wanneer u een DVD backup tool zoals "Inter Video DVD copy" en het programma ontmoetingen een probleem dat vraagt ​​om vroegtijdige sluiting. De foutmelding wordt geleid door niet rebooten van de pc direct nadat het gereedschap is geïnstalleerd, of het dvd-station van uw computer niet is uitgerust met de nieuwste driver.

Om deze fout te verhelpen:

1. Terug naar desktop computer en druk op de "Start" knop van de linker benedenhoek van het scherm. Klik op de "Control Panel" en wacht tot er een nieuw venster wordt weergegeven. Scroll Configuratiescherm en dubbelklik op het pictogram genaamd "Programma's en onderdelen".

2. Klik op het veld "Naam" onder het "Organiseren" titel aan de lijst van alle programma's op de harde schijf van uw computer geïnstalleerd te sorteren. Zoek de naam van de software die is de rapportage van de "application error 17235" bericht. Het zal zijn in de lijst met geïnstalleerde toepassingen. Klik op het item en klik vervolgens op de optie "Uninstall" aan de bovenkant van het venster.

3. Blijven wachten totdat het programma deïnstalleren afwerkingen, en schakel vervolgens de Programma's en onderdelen venster. Zet in de installatie-cd voor het programma, dat is verwijderd van uw pc. Volg de instructies op het scherm om het programma te installeren. Zodra de installatiewizard verschijnt en vraagt ​​u om de computer opnieuw op te starten, doe zoals het zegt.

4. Nu, probeer de toepassing opnieuw te gebruiken om te zien of het foutbericht nog steeds wordt weergegeven. Sluit het programma en klik op het menu 'Start' en vervolgens het bedieningspaneel. Dubbelklik op de "Apparaatbeheer". Klik op "Doorgaan" wanneer uw besturingssysteem opent een nieuw venster met de vraag om toestemming om de lijst Apparaatbeheer te openen.

5. Kijk voor het item in het menu weergegeven als "DVD / CD-ROM". Klik op het item om een ​​nieuwe lijst met opties uit te breiden. Zoek de naam van uw dvd-drive en klik met de rechtermuisknop op het. Klik op "Update Driver" uit het menu dat verschijnt. Wachten om de huidige installatie van de driver te voltooien en herstart het systeem. Open het programma die u de foutmelding en probeer het opnieuw gebruiken.

Omdat de fout is een algemene fout, er is echt niet veel te doen om het probleem op te lossen. Maar met een beetje geduld en uitvoeren bovenstaande oplossing, moet u in staat om het probleem met een minimum aan inspanning te lossen en weer terug naar een normale situatie.

Een effectieve manier om deze fout te herstellen is met behulp van registry cleaner nut. Leren om het programma functie met deze uitgebreide onderhoud hulpprogramma voor toepassing fout te herstellen en te herstellen. Of als u vertrouwd bent met registry cleaner zijn, kunt u proberen Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska