Ilmaiset Computer Advice

Miten ratkaista sovellus virhe 17235

"Sovellus virhe 17235" ilmestyy näyttöön, kun käytät DVD varmuuskopio työkalu kuten "Inter Video DVD-kopio" ja ohjelma havaitsee ongelman, joka pyytää keskeyttämiseen. Virheilmoitus on aiheuttanut olemalla uudelleenkäynnistystä pc heti työkalu on asennettu, tai DVD-asema tietokoneessa ei ole varustettu uusin ajuri.

Voit korjata tämän virheen:

1.. Takaisin tietokoneen työpöydälle ja paina "Start"-painiketta vasemmassa alakulmassa näytön. Klikkaa "Ohjauspaneeli" ja odottaa, kunnes uusi ikkuna. Siirry Ohjauspaneeli ja tupla-klikkaa kuvaketta nimeltään "Ohjelmat ja toiminnot".

2. Klikkaa "Nimi" kenttään "Järjestä" title lajitella luettelon kaikista asennetuista ohjelmista kiintolevylle tietokoneen. Etsi nimi ohjelmisto, joka raportoi "sovellus virhe 17235"-viestin. Sen on oltava asennettujen sovellusten luettelo. Napsauta kohdetta ja napsauta "Uninstall" vaihtoehto ikkunan yläosassa.

3. Odota, kunnes ohjelman asennuksen poisto on valmis, ja sammuu sitten Ohjelmat ja toiminnot-ikkuna. Laita asennus-CD-ohjelma, joka on poistettu tietokoneesta. Seuraa näytön ohjeita asentaaksesi ohjelman. Kun ohjattu asennus ponnahtaa ylös ja pyytää sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen, tee niin kuin se sanoo.

4. Nyt, yritä käyttää sovellus uudelleen, onko virhe näkyy edelleen. Sulje ohjelma ja valitse "Käynnistä"-valikosta ja sitten ohjauspaneelista. Kaksoisnapsauta "Laitehallinta"-painiketta. Klikkaa "Jatka", kun käyttöjärjestelmä avaa uuden ikkunan pyytää lupaa avata Laitehallinta luettelosta.

5. Etsi kohde valikossa näkyy "DVD / CD-ROM". Klikkaa merkintä laajentaa uuden luettelon vaihtoehdoista. Etsi nimi DVD-asemaan ja napsauta hiiren kakkospainikkeella sitä. Klikkaa "Päivitä ohjain" valikosta, joka näkyy. Odota loppuun nykyisen ohjaimen asennus ja käynnistä järjestelmä uudelleen. Avaa ohjelma, joka antaa sinulle virheilmoituksen ja yrität käyttää sitä uudelleen.

Koska virhe on yleinen virhe, ei todellakaan ole paljon tekemistä ongelman ratkaisemiseksi. Mutta hieman kärsivällisyyttä ja suorittaa edellä ratkaisu, sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan ongelman pienellä vaivalla ja takaisin normaaliin tilanteeseen.

Tehokas tapa korjata tämä virhe käyttää rekisterin puhdistaja apuohjelma. Opi korjata ja palauttaa ohjelman käytössä tässä kattava huolto apuohjelma sovellus virhe. Tai jos olet tyytyväinen rekisterin puhdistaja, voit kokeilla Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska