Gratis Computer Advice

Hvordan løse programfeil 17235

Den "program error 17235" vises på skjermen når du bruker en DVD backup verktøy som "Inter Video DVD-kopi" og programmet støter på et problem som ber for tidlig lukking. Feilmeldingen resultert ved ikke å restarte pc umiddelbart etter at verktøyet er installert, eller DVD-stasjonen på datamaskinen ikke er utstyrt med den nyeste driveren.

For å løse denne feilen:

En. Tilbake til skrivebordet og trykk på "Start"-knappen fra nedre venstre hjørne av skjermen. Klikk på "Control Panel" og vente til et nytt vindu vises. Scroll Kontrollpanel og dobbeltklikk på ikonet som heter "Programmer og funksjoner".

2. Klikk på "Navn"-feltet under "Organiser" for å sortere listen over alle programmene som er installert på harddisken på datamaskinen. Finn navnet på programvaren som er rapportering "application error 17235"-melding. Det skal være i listen over installerte programmer. Klikk på elementet, og klikk deretter på "Avinstaller" alternativet øverst i vinduet.

3. Vent til programmets avinstallering er ferdig, og deretter slå av Programmer og funksjoner vinduet. Sett i installasjons-CD for programmet som har blitt fjernet fra din PC. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet. Når installasjonsveiviseren dukker opp og ber deg om å starte datamaskinen, gjør som det står.

4. Nå, prøv å bruke programmet på nytt for å se om feilmeldingen fortsatt vises. Lukk programmet og klikk på "Start"-menyen og deretter kontrollpanelet. Dobbeltklikk på "Device Manager"-knappen. Klikk "Fortsett" når operativsystemet åpner et nytt vindu som spør om tillatelse til å åpne listen i Enhetsbehandling.

5. Se etter elementet i menyen vist som "DVD / CD-ROM". Klikk oppføringen for å utvide en ny liste over alternativer. Finn navnet til DVD-stasjonen, og høyreklikk på den. Klikk på "Update Driver" fra menyen som vises. Vent med å fullføre gjeldende installasjonen og restart systemet. Åpne programmet som gir deg feilmeldingen og prøver å bruke det igjen.

Fordi feilen er en generell feil, det er virkelig ikke mye å gjøre for å løse problemet. Men med litt tålmodighet og utføre ovennevnte løsning, bør du være i stand til å løse problemet med et minimum av innsats og være tilbake til normal situasjon.

En effektiv måte å fikse denne feilen er å bruke registret renere verktøyet. Lær å reparere og restaurere program funksjon med denne omfattende vedlikehold verktøyet for søknad feil. Eller hvis du er komfortabel med registret renere, kan du prøve Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska