Gratis Computer Råd

Så för att lösa programfel 17235

Den "programfel 17235" visas på skärmen när du använder en DVD-backup verktyg som "Inter Video DVD-kopia" och programmet stöter på ett problem som ber för tidig stängning. Felmeddelandet resulterat genom att inte starta om datorn omedelbart efter det att verktyget har installerats, eller DVD-enheten på din dator inte är utrustad med den senaste drivrutinen.

För att lösa det här problemet:

Ett. Tillbaka till datorns skrivbord och tryck på "Start"-knappen från det nedre vänstra hörnet av skärmen. Klicka på "Kontrollpanelen" och vänta tills ett nytt fönster visas. Bläddra Kontrollpanelen och dubbelklicka på ikonen som heter "Program och funktioner".

2. Klicka på "Namn"-fältet under "Ordna" för att sortera lista över alla program som finns installerade på hårddisken i din dator. Hitta namnet på den programvara som anmäler "programfel 17235" budskap. Den ska finnas i listan över installerade program. Klicka på objektet, och klicka sedan på "Avinstallera" alternativet längst upp i fönstret.

Tre. Vänta tills programmet Avinstallera finish, och sedan stänga av Program och funktioner fönster. Sätt in installationsskivan för programmet som har tagits bort från datorn. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet. När installationsguiden dyker upp och ber dig att starta om datorn, gör som det står.

4. Nu, försök att använda programmet igen för att se om felmeddelandet fortfarande visas. Stäng programmet och klicka på "Start"-menyn och sedan på Kontrollpanelen. Dubbelklicka på "Enhetshanteraren". Klicka på "Fortsätt" när operativsystemet öppnas ett nytt fönster ber om tillåtelse att öppna listan Enhetshanteraren.

Fem. Leta efter objekt i menyn som visas som "DVD / CD-ROM". Klicka på posten för att expandera en ny lista över alternativ. Hitta namnet på din DVD-enhet och högerklicka på den. Klicka på "Uppdatera drivrutin" från menyn som visas. Vänta med att slutföra den aktuella installationen och starta om systemet. Öppna programmet som ger dig felmeddelandet och försöker använda det igen.

Eftersom felet är ett allmänt fel, det finns egentligen inte mycket att göra för att lösa problemet. Men med lite tålamod och utför ovanstående lösning, bör du kunna lösa problemet med ett minimum av ansträngning och vara tillbaka till det normala läget.

Ett effektivt sätt att fixa detta fel är att använda registret renare verktyg. Lär dig att reparera och återställa programmets funktion med detta omfattande underhåll verktyg för tillämpning fel. Eller om du är bekväm med registret renare, kan du prova Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska