Ilmaiset Computer Advice

Skannaa ja puhdistaa tietokoneen avulla rekisterin puhdistaja

Mikään ei voi olla raskauttava ja turhauttavaa kuin hidas tietokone. Tämä pätee erityisesti niille ihmisille, jotka käyttävät tietokoneita päivittäin.

Oppimaan lisää siitä, miten voit nopeuttaa järjestelmän avulla voit vähemmän seisokkeja ja voi myös auttaa suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja samoin. Katso tämä tieto siitä, miksi sinun täytyy tarkistaa ja puhdistaa tietokone säännöllisin väliajoin. Getting huippulaatua rekisterin puhdistaja ohjelmisto voi auttaa nopeuttaa tietokoneen nopeasti.

Hyvä uutinen on, että voit ladata rekisterin puhdistaja ilmaiseksi. Käyttämällä rekisterin puhdistaja, voit merkittävästi parantaa tietokoneen suorituskykyä. Rekisterin pysyy mukana jokainen yksityiskohta jokainen teko, joka tapahtuu järjestelmässä. Kun se juututaan ja sotkuinen, tietokone tuntuu vaikutus myös hidastumassa. Tavallaan rekisterin on kuin valtava tiedosto laatikko, joka pitää kaikki tarvittavat tiedot tietokoneesi toimimaan.

Yksi suuri osa rekisterissä on tallennettu tietoja ohjelmista, jotka alkavat näkyä käynnistettäessä. Keskimääräinen tietokoneen käyttäjä ehkä ole tietoinen siitä, että useita ohjelmia syttyminen käynnistyksen aikana voi hidastaa suorituskykyä. Tämä on erityisen tärkeää, jos rekisteri on täynnä ja kaoottinen. Käyttämällä rekisterin puhdistaja, nämä tiedostot laittaa oikeille paikoilleen käytön helpottamiseksi. Et voi verrata sitä siivoava saattaa asioita, joissa voit helposti löytää ne myöhemmin uudelleen.

Jokainen sivu käyt Internetissä on tallennettu järjestelmän rekisteriä. Syynä tähän on se, että tietojen säilyttämisen avulla voit saada takaisin samalle sivulle nopeammin. On kuitenkin olemassa monta sivua voi koskaan tarkistaa uudelleen. Kun rekisteri on täynnä tämän tallennetut tiedot, näet merkittävä hidastaa suorituskykyä. Käyttämällä rekisterin puhdistaja vähintään kerran viikossa auttaa siivota väliaikaiset internet-tiedostot.

Toinen näkökohta voit harkita auttaa järjestelmien ylläpitoon on levyn eheytys. Muistelen iso tiedosto-ruutuun ja kuvitella kaikki tiedostot sekainen ja epäkunnossa. Tämä on mitä tapahtuu tietokoneen kanssa tallennettuja tietoja. Hetken käyttää sitä, palat ja pätkiä tiedostot päätyvät sotkuinen ja kun käynnistät järjestelmän paikantaminen kaikki nämä palasia laittaa ne yhteen kestää kauan. Joissakin tapauksissa se voi jopa kestää jopa puoli tuntia tai enemmän vakavia tapauksia.

Monet rekisterin puhdistaja löydät verkossa ilmaiseksi sisältää useita työkaluja siivota kovalevyn ja vapauttaa käyttökelpoista tilaa. Tekemällä näin, järjestelmä toimii nopeammin käytön aikana ja käynnistyksen aikana. Varmista valitset siivooja, joka on turvallinen ja tehokas on tärkeää.

Lukeminen arvion kirjoittanut ammattilaiset ja asiantuntijat voivat auttaa sinua löytämään rekisterin puhdistaja kannattaa käyttää ja muita ohjelmistoja, jotka on tärkeää, että voit sisällyttää samoin. Varmista sinulla on virustorjunta ja suojaa vakoiluohjelmia ja haittaohjelmia on elintärkeää voit suojata henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään verkossa. Kaikki nämä tärkeät näkökohdat voidaan kattaa useita arvioita.

Learning miten tarkistaa ja puhdistaa tietokone voi auttaa paljon tekemään, että järjestelmä toimii nopeammin ja on suojattu. Alkaa etsiä tarvittavat ohjelmat siivota kovalevy ja perustaa säännöllisen aikataulun puhdistusta ylös. Olen henkilökohtaisesti onnistui siivota tietokoneeni lataamalla laadukkaita rekisterin puhdistaja ohjelmisto ja suosittelen lämpimästi sitä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska