Gratis Computer Advice

Software til Windows registreringsdatabasen

Windows-registreringsdatabasen er en stor arkiveringssystem, der gemmer hundredvis af vigtige filer, der lagrer de præferencer og indstillinger til din software og hardware. Det er næsten som det centrale nervesystem på din computer. Windows konstant referencer i registreringsdatabasen, som du bruger din computer, og så at have et rent register, der vil have en positiv indflydelse de samlede resultater af din pc.

Hvordan registreringsdatabasen bliver rodet

Desværre Windows registreringsdatabasen er berygtet for at få rodet og ødelagt af en række forskellige årsager. Den mest almindelige årsag til problemer er, når der er en ophobning af midlertidige og forældede filer. Disse er ofte sidesten filer fra software, som ikke er blevet helt fjernet fra dit system under en afinstallere procedure.

Registry filer kan også få ødelagt og beskadiget af defekte installation processer samt spyware og virus.

Hvordan dette skaber problemer

At have en rodet registreringsdatabasen er en meget gerne have en fan, der er tilstoppet med støv. Ventilatoren er ikke aftagende, fordi det er gammel i en kronologisk forstand. Det bare skal blive renset ud. Det samme gælder for din computer. Computere har en tendens til at bremse ned over tid, da de bliver brugt, fordi de bliver fyldt op og rodet med en masse rester junk og ekstra filer.

Ved hjælp af en registreringsdatabasen renere er en fantastisk måde at rense din computer fra alle de ubrugelige midlertidige og unødvendige filer, der bogging det ned. Der er ingen måde du kan gøre dette manuelt på din egen. Selv hvis du vidste præcis hvor du skal lede det ville stadig tage timer efter timer til at fjerne alle de filer.

Anbefalet software

Der er et par gode software programmer, der vil give dig mulighed for hurtigt og nemt scanne din registreringsdatabasen og rydde ubrugelige poster.

Max Utilities er vores foretrukne program, fordi det er nemt at bruge, hurtig, og det er ikke en hukommelse hog. Det er den mest brugervenlige og strømlinet program, som vi har testet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska