Gratis Computer Advies

Software voor Windows-register

Het Windows-register is een groot bestand, dat honderden belangrijke bestanden die de voorkeuren en instellingen op te slaan voor uw software en hardware. Het is bijna alsof het centrale zenuwstelsel van uw computer. Windows voortdurend verwijzingen in het register als je je computer gebruikt, en dus met een schoon register zal een positieve invloed hebben op de algehele prestaties van uw pc.

Hoe het register wordt volgestopt

Helaas is het Windows-register is berucht voor het krijgen rommelig en beschadigd door een verscheidenheid aan oorzaken. De meest voorkomende oorzaak van problemen is wanneer er een opbouw van tijdelijke en verouderde bestanden. Deze worden vaak overgebleven bestanden van software die nog niet volledig van uw systeem is verwijderd tijdens een uninstall procedure.

Register bestanden kunnen ook beschadigd zijn geraakt en beschadigd door foutieve installatie processen als spyware en virussen.

Hoe dit problemen

Het hebben van een rommelige register is een partij als het hebben van een fan die is verstopt met stof. De ventilator is niet vertragen omdat het oude in een chronologische zin. Het moet gewoon worden schoongemaakt. Hetzelfde geldt voor de computer. Computers hebben de neiging te vertragen in de tijd als ze worden gebruikt, omdat ze verstopt raken en rommelig met veel overgebleven rommel en extra bestanden.

Met behulp van een register cleaner is een geweldige manier voor het reinigen van uw computer tegen alle nutteloze tijdelijke en onnodige bestanden die bogging het naar beneden. Er is geen manier waarop je kon dit handmatig doen op uw eigen. Zelfs als je precies wist waar te kijken zou het nog uren duren na uur om alle bestanden te verwijderen.

Aanbevolen software

Er zijn een paar goede software programma's die u zal toestaan ​​om uw register snel en gemakkelijk scannen en duidelijk uit de nutteloze items.

Max Utilities is onze favoriete programma want het is gemakkelijk te gebruiken, snel, en is niet een herinnering varken. Het is de meest gebruiksvriendelijke en gestroomlijnd programma dat we hebben getest.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska