Ilmaiset Computer Advice

Ohjelmisto Windowsin rekisterin

Windowsin rekisterissä on suuri arkistointijärjestelmä, joka tallentaa satoja tärkeitä tiedostoja, jotka tallentavat mieltymykset ja asetukset ohjelmistot ja laitteistot. Se on melkein kuin keskushermoston tietokoneen. Windows jatkuvasti viittauksia rekisterin, kun käytät tietokonetta, ja niin ottaa puhdas rekisteri vaikuttaa positiivisesti koko tietokoneen suorituskykyä.

Miten rekisterin saa täynnä

Valitettavasti Windowsin rekisterin on kuuluisa saada sotkuinen ja korruptoitunut useita syitä. Yleisin syy ongelmiin on, kun on kertyminen väliaikaisia ​​ja vanhentuneita tiedostoja. Nämä ovat usein jäänne tiedostoja ohjelmisto, joka ei ole kokonaan poistettu järjestelmästä aikana asennuksen poistoa.

Rekisterin tiedostot voi myös vioittuvat ja vaurioitua väärästä asennuksesta prosesseja sekä vakoiluohjelmia ja viruksia.

Miten tämä aiheuttaa ongelmia

Ottaa sekainen rekisteri on paljon kuin ottaa tuuletin, joka on tukkeutunut pölystä. Tuuletin ei ole hidastumassa, koska se on vanha kronologisesti. Se vain on siivottu. Sama pätee tietokoneellesi. Tietokoneet pyrkivät hidastamaan ajan kuin niitä käytetään, koska ne tukkeutua ja täynnä paljon jääneen roskaa ja ylimääräiset tiedostot.

Käyttämällä Registry Cleaner on hyvä tapa puhdistaa pois tietokoneen kaikista hyödytön väliaikaiset ja tarpeettomat tiedostot bogging alas. Ei ole mitään keinoa voit tehdä tämän manuaalisesti itse. Vaikka et tiennyt tarkalleen mistä etsiä veisi silti tuntikausia poistaa kaikki tiedostot.

Suositeltava ohjelmisto

On pari hyviä ohjelmia, joiden avulla voit nopeasti ja helposti skannata rekisterin ja siivota turhia merkintöjä.

Max Utilities on meidän suosikki ohjelmaa, koska se on helppokäyttöinen, nopea ja ei ole muistia karju. Se on kaikkein käyttäjäystävällinen ja virtaviivainen ohjelma, olemme testattu.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska