Gratis Computer Advice

Programvare for Windows-registret

Windows-registeret er et stort arkivsystem som lagrer hundrevis av viktige filer som lagrer innstillingene og innstillinger for din programvare og maskinvare. Det er nesten som det sentrale nervesystemet av datamaskinen. Windows stadig referanser registret som du bruker datamaskinen din, og så ha en ren registret vil positivt påvirke den generelle ytelsen til PCen.

Hvordan registret blir rotete

Dessverre Windows-registret er beryktet for å få rotete og ødelagt av en rekke årsaker. Den vanligste årsak til problemer når det er en opphoping av midlertidige og foreldet filer. Disse er ofte leftover filer fra programvare som ikke er helt fjernet fra systemet under en avinstallere prosedyre.

Register filene kan også bli ødelagt og skadet av feil installasjon prosesser samt spyware og virus.

Hvordan dette skaper problemer

Å ha en rotete register er mye som å ha en vifte som er tilstoppet med støv. Viften er ikke bremse ned fordi det er gamle i en kronologisk forstand. Det bare må bli renset ut. Det samme gjelder for din datamaskin. Datamaskiner har en tendens til å avta over tid som de er brukt fordi de får tett og rotete med en masse leftover useriøs og ekstra filer.

Ved hjelp av en registret renere er en flott måte å rense datamaskinen fra alle de ubrukelige midlertidige og unødvendige filer som er bogging det ned. Det er ingen måte du kan gjøre dette manuelt på egen hånd. Selv om du visste nøyaktig hvor du skal lete det vil fortsatt ta timer på timer å fjerne alle filene.

Anbefalt programvare

Det er et par gode programmer som vil tillate deg å raskt og enkelt skanne registeret og tømme ut unyttig oppføringer.

Max Utilities er vår favoritt program fordi det er enkelt å bruke, rask, og er ikke et minne hog. Det er den mest brukervennlige og strømlinjeformet program som vi har testet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska