Gratis Computer Råd

Programvara för Windows-registret

Windows-registret är ett stort register som lagrar hundratals viktiga filer att lagra inställningar och inställningar för din mjukvara och hårdvara. Det är nästan som det centrala nervsystemet på din dator. Windows ständigt referenser i registret när du använder din dator, och så har en ren register kommer att inverka positivt totala prestanda på din dator.

Hur registret blir rörigt

Tyvärr Windows-registret är ökänd för att bli rörigt och skadad av en mängd olika orsaker. Den vanligaste orsaken till problem är när det finns en ansamling av tillfälliga och föråldrade filer. Dessa överblivna ofta filer från program som inte har tagits bort från systemet under en avinstallation förfarande.

Registerfiler kan också skadas och skadas av felaktig installation processer samt spionprogram och virus.

Hur detta orsakar problem

Att ha en rörig register är mycket som att ha en fläkt som är igensatt med damm. Fläkten är inte saktar ner eftersom det är gammal i kronologisk bemärkelse. Den behöver bara rensas ut. Detsamma gäller för din dator. Datorer tenderar att sakta ner tiden när de används eftersom de bli igensatta och belamrad med en massa överblivna skräp och extra filer.

Med hjälp av en Registry Cleaner är ett bra sätt att rensa ut din dator från alla onödiga temporära och onödiga filer som bloggat ner. Det finns inget sätt du kan göra detta manuellt på egen hand. Även om du visste exakt var du ska leta det skulle ändå ta timmar efter timmar för att ta bort alla filer.

Rekommenderad programvara

Det finns ett par bra program som gör att du snabbt och enkelt skanna registret och rensa ut onödiga poster.

Max Utilities är vår favorit program eftersom det är lätt att använda, snabbt, och är inte ett minne hog. Det är den mest användarvänliga och rationaliserat program som vi har testat.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska