Gratis Computer Advice

Hvordan til at fremskynde Windows 7

Der er ikke noget jeg hader mere når jeg bruger min computer end en langsom harddisk. Når jeg vælger at udføre en opgave på min computer, jeg simpelthen ikke ønsker at vente på min computer til at udføre denne opgave, jeg har brug for det for at være øjeblikkelig.

Det er grunden til, at jeg besluttede at forske et par metoder til at bidrage til at fremskynde min Windows 7 operativsystem. Her er de 3 bedste og enkleste måder til at fremskynde Windows 7.

Declutter din harddisk

Hvis du køber en ny computer i disse dage, vil du opdage, at det er fyldt ned med software, som du ikke ønsker eller har brug for. Af denne grund anbefaler jeg at gå ind i dit kontrolpanel, vælg Programmer, og vælg derefter Fjern programmer. Herfra kan du slette alle de programmer, som du aldrig ville i første omgang.

Når du har slettet alle dine unødvendige software, bliver du nødt til at slette alle de små filfragmenter, der er efterladt. Ofte vil dit kontrolpanel ikke slette alle. Dll-filer og. Exe-filer i alle programmerne.

Alligevel, vil din computer bruge tid på at finde disse filer for at finde den ene, at det er på udkig efter. Dette er en af ​​de vigtigste årsager din computer langsommere.

Af denne grund anbefaler jeg stærkt et program kaldet Max Utilities.

Tidligere kaldet Maximum Utilities, dette er en fremragende software, der vil tillade dig at rense alle sidesten bits af software, der er aftagende din computer.

Defragmenter din harddisk

Fragmentering er den proces, når computeren skriver filer til disken uden at holde det hele sammen i én stedet. Med andre ord, hvis du lige har gemt et stort billede, du har oprettet i Gimp kan dit billede være nær midten af ​​disken og genvejen til billedet kunne være nær slutningen, hvilket betyder, at det tager længere tid for disken for at finde det. At bringe alle de komponenter, der kræves for at udføre den opgave, du behøver, er en af ​​årsagerne til din computer til at bremse ned.

Derfor er du nødt til at defragmentere computeren en gang om måneden. Du ønsker ikke at defragmentere din harddisk for ofte, da dette vil medføre yderligere pres på de mekaniske komponenter i computeren og få dem til at bære ud hurtigere.

Slip af din smarte tapet

Du kan ikke vide dette, men fotos fra din helt nye 12 megapixel digitalkamera er ikke det bedste for dit tapet. Hver gang computeren skal til at udføre en aktivitet, er det bogstaveligt talt har at gentegne dit tapet. Dette tager betydelige ressourcer væk fra dine daglige computing opgaver. Mens dit grafikkort arbejder på gentegning dit tapet, er det ikke arbejder på den opgave, du har brug for det.

Overvej at bruge de baggrunde og temaer, der følger med Windows 7 operativsystem.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska