Gratis Computer Advies

Hoe te versnellen Microsoft Windows 7

Er is niets dat ik meer haat als ik mijn computer dan een trage harde schijf. Als ik ervoor kiezen om een ​​taak uit te voeren op mijn computer, ik gewoon niet willen wachten op mijn computer om die taak uit te voeren, ik heb het nodig om onmiddellijk zijn.

Het is om deze reden dat ik besloot om een ​​paar methoden onderzoeken om te helpen versnellen mijn Windows 7 besturingssysteem. Hier zijn de 3 beste en eenvoudigste manieren om de snelheid van Windows 7.

Declutter uw harde schijf

Als u een nieuwe computer te kopen deze dagen, zult u merken dat het naar beneden is geladen met software die u niet wilt of nodig hebt. Om deze reden adviseer ik je in je configuratiescherm, selecteer Programma's, selecteer vervolgens Software. Vanaf hier kunt u alle programma's die je nooit wilde in de eerste plaats te verwijderen.

Zodra u al uw overbodige software hebt verwijderd, moet u alle kleine file fragmenten die achterblijven te verwijderen. Vaak zal uw configuratiescherm niet alles verwijderen van de. Dll-bestanden en. Exe-bestanden in alle programma's.

Toch zal uw computer tijd besteden aan het zoeken naar deze bestanden om de ene dat het zoekt te vinden. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom uw computer vertraagt.

Om deze reden adviseer ik sterk een programma genaamd Max Utilities.

Voorheen genaamd Maximum Utilities, dit is een uitstekende software die u zal toestaan ​​te reinigen van alle overgebleven stukjes software die uw computer vertragen.

Defragmenteer uw harde schijf

Fragmentatie is het proces wanneer de computer schrijft bestanden naar de schijf zonder het houden van alles samen op een plek. Met andere woorden, als je zojuist hebt opgeslagen een grote afbeelding die u hebt gemaakt in Gimp, kan uw imago in de buurt van het midden van de schijf en de snelkoppeling naar het beeld zou kunnen zijn in de buurt van het einde, wat betekent dat het langer duurt voor de disk te vinden het. Het bijeenbrengen van alle onderdelen die nodig zijn om de taak die je nodig hebt uit te voeren is een van de oorzaken voor uw computer te vertragen.

Dit is de reden waarom u nodig hebt om uw computer te defragmenteren ongeveer een keer per maand. U wilt niet uw harde schijf te defragmenteren te vaak, omdat dit zal leiden tot extra druk op de mechanische onderdelen in de computer en ervoor zorgen dat ze sneller slijten.

Te ontdoen van je mooie wallpaper

Je zou niet weten, maar foto's van uw nieuwe 12 megapixel digitale camera zijn niet de beste voor uw behang. Telkens wanneer de computer nodig heeft om een ​​activiteit uit te voeren, heeft het letterlijk aan uw behang hertekenen. Dit duurt aanzienlijke middelen uit de buurt van uw dagelijkse computertaken. Terwijl uw grafische kaart werkt aan hertekenen uw behang, werkt het niet op de taak die u nodig hebt om.

Overweeg het gebruik van de achtergronden en thema's die zijn inbegrepen bij uw Windows 7 besturingssysteem.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska