Ilmaiset Computer Advice

Miten nopeuttaa Microsoft Windows 7

Ei ole mitään Vihaan enemmän, kun käytät tietokonetta kuin hidas kiintolevy. Kun valitsen tehtävän suorittamiseen tietokoneella, en yksinkertaisesti halua odottaa minun tietokone suorittaa tämän tehtävän, tarvitsen sitä on hetkellinen.

Tästä syystä päätin tutkia muutamia menetelmiä, joiden avulla nopeuttaa Windows 7-käyttöjärjestelmä. Tässä ovat 3 paras ja yksinkertaisin tapoja nopeuttaa Windows 7.

Declutter Hard Drive

Jos ostat uuden tietokoneen näinä päivinä, tulet huomaamaan, että se on ladattu alas ohjelmisto, joka et halua tai tarvitse. Tästä syystä suosittelen menee ohjauspaneeliin, valitse Ohjelmat, valitse sitten Poista ohjelmia. Täältä voit poistaa kaikki ohjelmat, joita et ole koskaan halunnut ensiksi.

Kun olet poistanut kaikki tarpeettomat sovellukset, sinun täytyy poistaa kaikki pikku tiedoston palasia, jotka ovat jääneet. Usein ohjauspaneeliin ei poista kaikkia. Dll-tiedostoja ja. Exe-tiedostot kaikissa ohjelmissa.

Silti, tietokone viettää aikaa etsimällä ne tiedostot, jotta löydettäisiin yksi että se etsii. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä tietokone hidastuu.

Tästä syystä suosittelen ohjelma nimeltä Max Utilities.

Aiemmin nimeltään Suurin Utilities, tämä on erinomainen ohjelmisto, jonka avulla voit puhdistaa kaikki jäänne bittiä ohjelmisto, joka on hidastumassa tietokoneellesi.

Eheyttää kiintolevyn

Hajanaisuus on prosessi, kun tietokone kirjoittaa tiedostoja levylle ilman pitää kaiken yhteen paikkaan. Toisin sanoen, jos vain tallentanut suuren kuvan olet luotu Gimp, kuvasi saattaa olla lähellä keskellä levyn ja oikotietä kuva saattaa olla päättymässä, mikä tarkoittaa että se kestää kauemmin levyn löytää se. Saatetaan kaikki tarvittavat komponentit tehtävän suorittamiseen tarvittava on yksi syy tietokoneen hidastaa.

Siksi sinun täytyy eheyttää tietokoneen noin kerran kuukaudessa. Et halua eheyttää kiintolevyn liian usein, koska se aiheuttaa ylimääräistä rasitusta mekaaniset komponentit tietokoneen sisällä ja aiheuttaa heille kuluvat nopeammin.

Eroon fancy tapetti

Et ehkä tiedä tätä, mutta kuvia upouusi 12 megapikselin digitaalikamera eivät ole paras taustakuvaksi. Joka kerta tietokone tarvitsee suorittaa toimintaa, se on kirjaimellisesti piirtää taustakuvan. Tämä vie huomattavasti resursseja pois arjen Computing tehtäviä. Kun oma näytönohjain on työskennellyt uudelleenvetämisestä taustakuvaksi, se ei toimi tehtävä, että sitä tarvitaan.

Harkitse taustakuvia ja teemoja, jotka ovat mukana Windows 7-käyttöjärjestelmä.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska