Gratis Computer Advice

Hvordan øke hastigheten på Microsoft Windows 7

Det er ingenting jeg hater mer når jeg bruker datamaskinen enn en langsom harddisk. Når jeg velger å utføre en oppgave på datamaskinen min, jeg rett og slett ikke ønsker å vente på min datamaskin til å utføre denne oppgaven, må jeg det å være momentant.

Det er av denne grunn at jeg bestemte meg for å undersøke noen metoder for å hjelpe fremskynde min Windows 7-operativsystemet. Her er de tre beste og enkleste måtene å øke hastigheten på Windows 7.

Declutter Your Hard Drive

Hvis du kjøper en ny datamaskin i disse dager, vil du finne at det er lastet ned med programvare som du ikke ønsker eller trenger. Av denne grunn, anbefaler jeg å gå inn i kontrollpanelet, velg Programmer, velg Fjern programmer. Herfra kan du slette alle programmene som du aldri ønsket i første omgang.

Når du har slettet alle dine unødvendig programvare, må du slette alle de små filfragmenter som er igjen. Ofte vil kontrollpanelet ikke slette alle. Dll filer og. Exe filer i alle programmene.

Likevel, vil datamaskinen bruke tid på å lete etter de filene for å finne den som den er ute etter. Dette er en av de viktigste grunnene til datamaskinen bremser ned.

Av denne grunn, jeg sterkt anbefale et program som heter Max Utilities.

Tidligere kalt Maksimal Utilities, er dette en utmerket programvare som vil tillate deg å rense ut alle leftover biter av programvare som avtar datamaskinen.

Defragmentere harddisken

Fragmentering er prosessen når datamaskinen skriver filer til disk uten å holde alt sammen på ett sted. Med andre ord, hvis du nettopp lagret et stort bilde du har laget i Gimp, kan bildet ditt være nær midten av disken og snarveien til bildet kan være nær slutten, noe som betyr at det tar lengre tid for disken for å finne det. Bringe alle komponentene som kreves for å utføre oppgaven du trenger er en av årsakene til datamaskinen for å bremse ned.

Dette er grunnen til at du trenger å defragmentere datamaskinen en gang i måneden. Du ønsker ikke å defragmentere harddisken din for ofte, da dette vil føre til ekstra belastning på de mekaniske komponentene inne i maskinen og føre dem til å slites ut raskere.

Bli kvitt din fancy tapet

Du vet kanskje ikke dette, men bilder fra den splitter nye 12 megapixel digital kamera er ikke det beste for tapet ditt. Hver gang datamaskinen trenger for å utføre en aktivitet, har det bokstavelig talt å tegne ditt bakgrunnsbilde. Dette tar betydelige ressurser bort fra hverdagens databruk. Mens grafikkortet jobber med redrawing bakgrunnsbilde, er det ikke fungerer på oppgaven du trenger det til.

Vurdere å bruke bakgrunnsbilder og temaer som er inkludert i Windows 7-operativsystemet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska