Gratis Computer Råd

Hur man påskynda Windows 7

Det finns inget jag hatar mer när jag använder datorn än en långsam hårddisk. När jag väljer att utföra en uppgift på min dator, jag vill helt enkelt inte vänta på min dator för att utföra denna uppgift, jag behöver det vara ögonblicklig.

Det är av denna anledning som jag beslöt att forska några metoder för att hjälpa till att snabba upp min Windows 7 operativsystem. Här är de tre bästa och enklaste sätten att påskynda Windows 7.

Declutter Your Hard Drive

Om du köper en ny dator dessa dagar, kommer du att finna att det är laddat ned med program som du inte vill ha eller behöver. Av denna anledning rekommenderar jag att gå in på kontrollpanelen, välj Program, välj sedan ta bort program. Härifrån kan du ta bort alla program som du aldrig ville i första hand.

När du tagit bort alla dina onödiga program, måste du ta bort alla små filfragment som är kvar. Ofta kommer din kontrollpanel radera inte alla. Dll-filer och. Exe-filer i alla program.

Ändå kommer datorn att spendera tid på att leta efter de här filerna i syfte att hitta en som det är ute efter. Detta är en av de främsta orsakerna datorn blir långsammare.

Av denna anledning rekommenderar jag starkt ett program som heter Max Utilities.

Tidigare kallades Maximala Utilities, är detta ett utmärkt program som gör att du kan rensa ut alla överblivna bitar av programvara som saktar datorn.

Defragmentera hårddisken

Fragmentering är den process när datorn skriver filer till disk utan att hålla ihop allt på ett ställe. Med andra ord, om du bara sparat en stor bild som du har skapat i Gimp, kan bilden vara nära mitten av skivan och genvägen till bilden kan vara nära slutet, vilket innebär att det tar längre tid för skivan att hitta den. Att föra alla de komponenter som krävs för att utföra den uppgift som du behöver är en av orsakerna till din dator för att sakta ner.

Det är därför du behöver för att defragmentera datorn ungefär en gång i månaden. Du vill inte att defragmentera hårddisken för ofta eftersom detta kommer att orsaka ytterligare belastning på de mekaniska komponenterna inuti datorn och få dem att slitas ut snabbare.

Bli av med din fantasi tapet

Du kanske inte vet detta, men bilder från din helt nya 12 megapixel digitalkamera är inte det bästa för din tapet. Varje gång datorn behöver för att utföra en aktivitet, har det bokstavligen att rita din tapet. Detta tar stora resurser från dina dagliga datoranvändande. Medan ditt grafikkort arbetar rita din tapet, det fungerar inte på den uppgift som du behöver det.

Överväg att använda bakgrundsbilder och teman som ingår med din Windows 7-operativsystemet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska