Gratis Computer Advice

Tips til at fremskynde din pc

Er du en af ​​disse mennesker, der ikke rigtig bruge tid på rengøring din computer op? Og efter et stykke tid din computer begynder at fryse op, fejl skærme begynder at dukke op og det går ned. Må ikke være ligesom mig og lad det komme til denne fase. Du kunne have nogle potentielt farlige korrupt fil, der vil gøre en masse skade på din computer.

Jeg vil sige, det er tilrådeligt at rense ud i computeren mindst tre eller fire gange om ugen bare for at være sikker på grund af at surfe på internettet. Farlige trojanske heste og orme kan finde der vej ind på dit skrivebord. Vær forsigtig, når du installerer ting. Jeg føler Firefox er en glimrende browser til at bruge, og det advarer dig, når skadelige ting forsøger at komme videre. Det har også en fejlfinding sektion, hvor du kan genstarte, og det får det kører som ny. Hvis du ser efter din computer, kan du finde programmer på det, der virkelig hjælper til at fremskynde og tage sig af eventuelle potentielle trusler. Det er ikke nødvendigt at tage computeren til en butik i high street, da de kun vil gøre, hvad du kan gøre derhjemme, og derefter meget ofte du har spildt pengene.

Jeg ved ikke, om du er klar over det, men der er et program på computeren kaldes bedrage. Hvad dette gør, er at rense op i hele computer. Filerne kan bryde ind i mindre stykker og få ændret rundt, flyttede og en masse gode ting kan blive ødelagt. Filer kan blive korrupt og dette kan føre til en eventuel opdeling af dit system. Så det er en god ide at gøre dette på en regelmæssig basis.

For at få adgang Defrag

Klik på start. Derefter i søgefeltet, skriv disk fragmenter.

klik på dette

En boks vil komme op og du klikker på defragmentere.

Det kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor ofte du gør det. Det er virkelig vigtigt at gøre ofte bare for at holde noget fra bremse din computer.

En anden ting, hvis du gå til start-menuen og gå til kontrolpanelet. Så Internetindstillinger. Du klikker på browserdata til at slette eventuelle cookies, der måtte være at gøre din computer køre langsommere

Windows-opdateringer

Altid kontrollere, at computeren er fuldt opdateret, fordi en masse af disse tilbyder en masse beskyttelse, og de kan hjælpe til at holde skadelige virus er ude og i det mindste erkende, hvad der foregår på din computer.

for Windows-opdateringer klikke på start

Type Windows-opdateringer

Start Windows-opdateringer, og klik på OK

Når en opdatering er færdig skal du genstarte computeren, så det bringer mange af de ting i orden.

En registreringsdatabasen renere

Efter gør alt dette, skal du rense din registreringsdatabasen. Hvis du tænker på din computer som et stort bibliotek. Alt er gemt på C-drevet i denne sag. Hvis du installerer eller afinstallerer computeren er naturligvis, som disse ændringer, så en masse filer bliver blandet op. Der kan også være korrupte filer der, og hvis venstre ubehandlet kan føre til et nedbrud af dit system og dyre reparationer.

Støvlen sektionen er en anden ting, der kan meget ofte gøre med at blive ryddet op. Medmindre du ved hvad du gør, kan du ende med at betale dyre reparationer og meget ofte bliver overladt.

Programmer på computeren kan starte op, når du tænder for computeren. Det er ikke nødvendigt at have dem alle begynder på én gang, siden du vil bruge unødvendig hukommelse og dette kan føre til din computer boot langsommere.

For at deaktivere nogle af disse Klik på Start

I starten box type ms config

Læs deres beskrivelser og tjek eventuelle programmer, du ikke har brug for. Dem til at tjekke er som regel budbringere printere og spil.

Få dig en god antivirus og spyware-software. Må ikke springe dette skridt som antivirusprogrammer er vigtige. Mange mennesker har mange af disse, men du skal bare have en god en og en for malware. Men du behøver tjekke det ud på Google. Jeg har fundet de kan være i konflikt med hinanden, hvis du har for mange på, og som kan forårsage et andet sæt af problemer.

Så sidst af alle køre registreringsdatabasen renere. Jeg har fundet en god en kaldet Max Utilities, som downloader inden for to minutter. Det er også bakkes op af masser af awards, Det bruger opholdet sikker teknologi, og det betyder, at computeren er 100% sikker og ikke indeholder nogen trusler. Efter gør alt dette skal du have en computer, der er genoprettet gang mere, og hvis du ser efter det, du vil køre det i årevis. Jeg har haft mine i over fem år nu er det stadig kører som ny.

Fordele for Max Utilities. Det downloads på to minutter, unclutters registreringsdatabasen, Reparationer blå skærm, Active X fejl, dll fejl, øger din computer, Rettelser pc går ned, stopper frustrerende fejlmeddelelser, hvis du har problemer med en langsom kørende computer er dette den perfekte løsning for dig og bedst af alt er det `s gratis at prøve.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska