Gratis Computer Advies

Tips voor het versnellen van uw PC

Ben jij een van die mensen die niet echt tijd heb besteden reinigen van uw computer up? En na een tijdje de computer begint te bevriezen, error schermen beginnen te verschijnen en het crasht. Wees niet zoals ik en laat het naar dat podium. Je kon een aantal potentieel gevaarlijke corrupt bestand dat veel schade zal doen om uw computer te hebben.

Ik zou zeggen het is raadzaam om het reinigen van de computer minstens drie of vier keer per week gewoon veilig te zijn vanwege het surfen op het internet. Gevaarlijke trojans en wormen kunnen daar weg te vinden op uw bureaublad. Wees voorzichtig bij het installeren van dingen. Ik voel Firefox is een uitstekende browser te gebruiken en waarschuwt u wanneer schadelijke dingen proberen om op te komen. Het heeft ook een sectie voor probleemoplossing waar je kunt herstarten en deze krijgt het als nieuw. Als u voor uw computer kunt u programma's op het dat echt helpen versnellen en verzorgen van alle potentiële bedreigingen te vinden. Het is niet nodig om de computer naar een winkel in de hoge straat als ze alleen maar zal doen wat je thuis kan doen en dan heel vaak je het geld hebt verspild.

Ik weet niet of je je bewust bent van, maar er is een programma op de computer met de naam defrag. Wat dit doet is het schoonmaken van de hele computer. De bestanden kunnen breken in kleinere stukken en krijgen rond veranderd, verplaatst en een heleboel goede dingen kan krijgen geruïneerd. Bestanden kunnen corrupt geworden en dit kan leiden tot een eventuele afbraak van uw systeem. Het is dus een goed idee om dit te doen op een regelmatige basis.

Voor toegang Defrag

Klik op start. Vervolgens in het zoekvak typt schijf fragmenter.

Klik op deze

Een doos zal komen en u klikt op defragmenteren.

Het kan even duren, afhankelijk van hoe vaak je het doet. Dit is echt belangrijk om vaak te doen alleen maar om het even wat van het vertragen van uw computer te bewaren.

Een ander ding als je naar het start menu en ga naar het Configuratiescherm. Vervolgens Internet-opties. U klikt op browsegeschiedenis om eventuele cookies die kunnen worden waardoor uw computer trager verwijderen

Windows-updates

Controleer altijd of uw computer volledig is bijgewerkt omdat veel van deze bieden veel bescherming en ze kunnen helpen om schadelijke virus op afstand te houden en minstens herkennen wat er gaande is op uw computer.

voor Windows-updates klikt u op start

Type windows updates

Start Windows-updates en klik op OK

Als er een update is voltooid moet u de computer opnieuw op te starten, zodat het brengt veel van de dingen in het werk orde.

Een register cleaner

Na het doen van dit alles moet u uw register schoon te maken. Als u denkt dat uw computer als een grote bibliotheek. Alles wordt opgeslagen op de c drive in dit geval. Als u installeren of verwijderen van de computer wordt uiteraard beïnvloed door deze veranderingen zo veel bestanden gemengd raken. Er kunnen ook corrupte bestanden aanwezig zijn en indien onbehandeld kan leiden tot een crash van uw systeem en kostbare reparaties.

Het gedeelte laars is een ander ding dat heel vaak kan niet slecht zijn opgehelderd. Tenzij je weet wat je doet kun je uiteindelijk betaalt dure reparaties en heel vaak overbeladen.

Programma's op uw computer kunt opstarten wanneer u de computer aanzet. Het is niet nodig om ze allemaal te beginnen in een keer hebben, Omdat u met behulp van onnodige geheugen en dit kan leiden tot uw computer opstarten vertragen.

Om een ​​aantal van deze click start uitschakelen

In het begin doostype ms config

Lees de beschrijvingen en controleren alle programma's die u niet nodig hebt. Degenen te controleren zijn meestal boodschappers printers en games.

Krijg je een goede antivirus en spyware software. Niet deze stap overslaan als virus checkers zijn belangrijk. Veel mensen hebben veel van deze, maar je hoeft alleen maar een goede een en een voor malware. Maar maak je check it out op Google. Ik heb gevonden dat ze kunnen botsen met elkaar als je te veel op en dat een andere set van problemen kan veroorzaken.

Dan allerlaatste run de registry cleaner. Ik heb gevonden een goede naam Max Utilities, die binnen twee minuten downloadt. Het wordt ook ondersteund door tal van onderscheidingen, Het maakt gebruik van het verblijf veilige technologie en dit betekent dat de computer is 100% veilig en geen bedreigingen bevatten. Na het doen van dit alles moet u beschikken over een computer die nogmaals wordt hersteld en als je na het kijken zul je het uit te voeren voor jaren. Ik heb de mijne al meer dan vijf jaar nu is het nog steeds als nieuw gehad.

Voordelen voor Max Utilities. Het downloadt in twee minuten, unclutters register, Reparaties blauw scherm, Active X fouten, DLL fouten, verhoogt je computer, Fixes pc crasht, stopt frustrerende foutmeldingen, Als u problemen ondervindt met een langzame computer draait is dit de perfecte oplossing voor u en het beste van alles het `s gratis te proberen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska