Ilmaiset Computer Advice

Vinkkejä nopeuttaa tietokoneen

Oletko yksi näistä ihmisistä, jotka eivät oikeastaan ​​viettää aikaa puhdistaa tietokoneen ylös? Ja sen jälkeen, kun tietokone alkaa jäätyä, virhe näytöt alkavat näkyä ja se kaatuu. Älä ole kuin minä ja anna sen saada tässä vaiheessa. Voisit olla mahdollisesti vaarallisia korruptoitunut tiedosto, joka tekee paljon haittaa tietokoneellesi.

Sanoisin, että se on suositeltavaa puhdistaa pois tietokoneen vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa vain on turvallista, koska internetin. Vaarallisia troijalaiset ja madot voivat löytää siellä tiensä työpöydälle. Ole varovainen, kun asennat asioita. Tunnen Firefox on hyvä selain käyttää ja se varoittaa, kun haitallisia asioita eivät yritä tulla. Se on myös vianmääritys osio, jossa voit käynnistää ja tämä saa sen käynnissä kuin uusi. Jos huolehtia tietokoneesi löydät ohjelmia se, että todella nopeuttaa ja hoitaa mahdolliset uhat. Se ei ole tarpeen ottaa tietokoneen myymälän pääkadulla, koska ne vain tehdä mitä voit tehdä kotona ja sitten hyvin usein olet hukkaan rahaa.

En tiedä jos olet tietoinen siitä, mutta ei tietokoneen ohjelma nimeltään pettää. Mikä tämä on siivota koko tietokoneen. Tiedostoja voi rikkoa pienemmiksi paloiksi ja saada muuttunut ympärillä, siirtää ja paljon hyviä juttuja voi saada pilalla. Tiedostoja voi tulla korruptoitunut ja tämä voi johtaa lopulta jakautuminen järjestelmään. Joten se on hyvä idea tehdä tätä säännöllisesti.

Pääset Defrag

Napsauta Käynnistä. Sitten haku-ruutuun levyn fragmenter.

klikkaa tästä

Laatikko tulee ylös ja klikkaat eheyttää.

Se voi kestää jonkin aikaa, riippuen siitä, kuinka usein teet sen. Tämä on todella tärkeää tehdä usein vain pitää mitään hidastamatta tietokoneen.

Toinen asia, jos menet Käynnistä-valikko ja mene ohjauspaneeliin. Sitten Internet-asetukset. Klikkaat selaushistorian poistaa kaikki evästeet, jotka saattavat olla tehdä tietokoneen ajaa hitaammin

Windows-päivitykset

Tarkista aina, että tietokone on päivitetty täysin, koska monet näistä tarjoavat paljon suojaa ja he voivat auttaa pitämään haitallisen viruksen kurissa ja ainakin tunnistaa mitä tietokoneellesi.

Windows-päivitykset valitsemalla Käynnistä

Tyyppi Windows-päivitykset

Käynnistä Windows päivitykset ja valitse OK

Kun päivitys päättyy joudut käynnistämään tietokoneen siten, että se tuo monia asioita osaksi kunnossa.

Registry Cleaner

Kun tekee kaiken tämän sinun täytyy puhdistaa rekisterin. Jos ajattelet tietokoneen kuin suuri kirjasto. Kaikki on tallennettu C-asema tässä asiassa. Jos asennat tai poistat tietokoneen ilmeisesti suorittaa nämä muutokset niin paljon tiedostoja sekaisin. Ei voi olla myös korruptoituneet tiedostot sinne ja hoitamattomana voi johtaa kaatua järjestelmän ja kalliita korjauksia.

Suojusosasta on toinen asia, joka voi usein tehdä on selvitetty. Ellet tiedä mitä olet tekemässä, voit päätyä maksamaan kalliita korjauksia ja hyvin usein on liikaa.

Tietokoneen ohjelmat voidaan käynnistää, kun käynnistät tietokoneen. Se ei ole tarpeen saada ne kaikki alkavat heti, koska käytät ylimääräistä muistia ja tämä voi johtaa tietokoneen käynnistyksen hidastumassa.

Poistaa joitakin näistä Napsauta Käynnistä

Käynnistä ruutuun ms config

Lue kuvauksineen ja katso kaikki ohjelmat joita et tarvitse. Ne tarkistaa yleensä sanansaattajia tulostimia ja pelejä.

Hanki itsellesi hyvä antivirus ja spyware-ohjelmiston. Älä ohita tämä vaihe virustarkistusohjelmia ovat tärkeitä. Monet ihmiset ovat monet näistä, mutta sinun täytyy vain hyvä ja toinen haittaohjelmia. Mutta älä tsekkaa Google. Olen löytänyt ne voivat olla ristiriidassa toistensa kanssa, jos sinulla on liikaa ja jotka voivat aiheuttaa joukko muita ongelmia.

Sitten viime kaikkien ajaa arkisto siivooja. Olen löytänyt hyvän yksi nimeltään Max Utilities, joka lataa kahdessa minuutissa. Se tukee myös paljon palkintoja, Se käyttää pysytellä turvassa teknologian ja tämä tarkoittaa, tietokone on 100% turvallinen ja ei sisällä mitään uhkia. Kun teet tämän kaiken pitäisi olla tietokone, joka on palautettu kerran ja jos katsot sen jälkeen voit käyttää sitä vuosia. Minulla on ollut minun yli viisi vuotta se on edelleen toiminnassa kuin uusi.

Edut Max Utilities. Se lataa kahdessa minuutissa, unclutters rekisterin, Korjaukset sininen näyttö, Active X virheitä, dll virheitä, parantaa tietokoneen, korjaa tietokoneen kaatuu, pysähtyy turhauttavaa virheilmoituksia, jos sinulla on ongelmia hidas käynnissä tietokone tämä on täydellinen ratkaisu sinulle ja mikä parasta, se `s vapaasti kokeilla.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska