Gratis Computer Advice

Tips for å påskynde din PC

Er du en av disse menneskene som ikke egentlig bruke tid rengjør datamaskinen opp? Og etter en stund datamaskinen begynner å fryse opp, feil skjermer begynner å vises, og det krasjer. Ikke bli som meg, og la det komme til det stadiet. Du kunne ha noen potensielt farlig korrupt fil som vil gjøre mye skade på datamaskinen.

Jeg vil si det er tilrådelig å rense ut maskinen minst tre eller fire ganger i uka bare for å være trygg på grunn av surfing på internett. Farlige trojanere og ormer kan finne det måte på skrivebordet. Vær forsiktig når du installerer ting. Jeg føler Firefox er en utmerket nettleser for å bruke og det advarer deg når skadelige ting prøver å komme på. Det har også en feilsøking seksjon der du kan starte på nytt, og dette blir det kjører som ny. Hvis du ser etter datamaskinen, kan du finne programmer på det som virkelig bidrar til å fremskynde og ta vare på eventuelle trusler. Det er ikke nødvendig å ta maskinen til en butikk i high street som de vil bare gjøre det du kan gjøre hjemme og så veldig ofte du har kastet bort pengene.

Jeg vet ikke om du er klar over det, men det er et program på datamaskinen som kalles bedra. Hva dette er rydde opp hele maskinen. Filene kan bryte opp i mindre biter og få endret rundt, flyttet og en masse gode ting kan bli ødelagt. Filer kan bli skadet og dette kan føre til en eventuell nedbryting av systemet. Så det er en god idé å gjøre dette på en jevnlig basis.

For å få tilgang Defrag

Klikk på start. Så i søkeboksen, skriver disk Fragmenter.

Klikk på denne

En boks vil komme opp og du klikker på defragmentere.

Det kan ta en stund, avhengig av hvor ofte du gjør det. Dette er veldig viktig å gjøre ofte bare for å holde alt fra å bremse ned maskinen.

En annen ting hvis du går til startmenyen og gå til Kontrollpanel. Deretter Alternativer for Internett. Du klikker på leserloggen for å slette alle cookies som kan gjøre datamaskinen kjøre saktere

Windows-oppdateringer

Sjekk alltid at datamaskinen er helt oppdatert fordi mye av disse tilbyr mye beskyttelse, og de kan bidra til å holde skadelige viruset i sjakk og minst gjenkjenne hva som skjer på datamaskinen din.

for Windows-oppdateringer klikk på start

Type windows oppdateringer

Starte Windows-oppdateringer, og klikk OK

Når en oppdatering er ferdig må du starte datamaskinen på nytt slik at det bringer mange av de tingene i orden.

Et register renere

Etter å ha gjort alt dette må du rense registeret. Hvis du tenker på datamaskinen som et stort bibliotek. Alt er lagret på C-stasjonen i dette tilfellet. Hvis du installerer eller avinstallerer datamaskinen er åpenbart påvirket av disse endringene så mange filer blir blandet. Det kan også være korrupte filer der, og hvis venstre ubehandlet kan føre til krasj av systemet og kostbare reparasjoner.

Støvelen delen er en annen ting som kan veldig ofte gjøre med å være ryddet opp. Med mindre du vet hva du gjør kan du ende opp med å betale kostbare reparasjoner og svært ofte blir overladet.

Programmer på datamaskinen kan starte opp når du slår på maskinen. Det er ikke nødvendig å ha dem alle starter samtidig, siden du skal bruke unødvendig minne og dette kan føre til datamaskinens boot bremse ned.

For å deaktivere noen av disse klikker start

I starten boksen type ms config

Lese deres beskrivelser og sjekke eventuelle programmer du ikke trenger. De bør se på er vanligvis budbringere skrivere og spill.

Få deg en god antivirus og spyware programvare. Ikke hopp over dette trinnet som virussjekk er viktig. Mange mennesker har mange av disse, men du trenger bare en god en og en for malware. Men sjekk det ut på Google. Jeg har funnet at de kan komme i konflikt med hverandre hvis du har for mange på og som kan føre til et annet sett med problemer.

Deretter sist av alle kjøre registret renere. Jeg har funnet en god en som heter Max Utilities, som laster ned i løpet av to minutter. Det er også støttet opp av mange utmerkelser, bruker det oppholdet trygt teknologi og dette betyr at maskinen er 100% trygg og ikke inneholder noen trusler. Etter å ha gjort alt dette bør du ha en datamaskin som er restaurert en gang, og hvis du ser etter det vil du kjøre den i år. Jeg har hatt min i over fem år nå det er fortsatt kjører som ny.

Fordeler til Max Utilities. Den laster ned i to minutter, unclutters register, Reparasjoner blå skjerm, Active X feil, dll feil, øker din datamaskin, fikser PC-krasj, stopper frustrerende feilmeldinger, hvis du har problemer med en treg datamaskin som kjører dette er den perfekte løsningen for deg og best av alt det er gratis å prøve.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska