Gratis Computer Råd

Tips för att påskynda din dator

Är du en av dessa människor som egentligen inte spendera tid på att rensa datorn upp? Och efter en stund din dator börjar att frysa upp, fel skärmar börjar synas och det kraschar. Var inte som jag och låt den komma till det stadiet. Du kan ha vissa potentiellt farliga korrupt fil som kommer att göra en hel del skada på din dator.

Jag skulle säga att det är lämpligt att rensa ut datorn minst tre eller fyra gånger i veckan bara för att vara säker på grund av att surfa på internet. Farliga trojaner och maskar kan hitta det sätt på skrivbordet. Var försiktig när du installerar saker. Jag tycker Firefox är en utmärkt webbläsare för att använda och den varnar dig när skadliga saker försöker att komma på. Den har också en felsökning där du kan starta och detta blir den igång som ny. Sköter du din dator kan du hitta program på det som verkligen hjälper till att påskynda och ta hand om eventuella hot. Det är inte nödvändigt att ta datorn till en butik i high street eftersom de kommer bara göra vad du kan göra hemma och sedan väldigt ofta du har slösat bort pengarna.

Jag vet inte om du är medveten om det, men det finns ett program på datorn som heter defrag. Vad detta innebär är rensa upp hela datorn. Filerna kan bryta i mindre bitar och ndras runt, flyttas och en massa bra grejer kan bli förstört. Filer kan bli korrupt och detta kan leda till en eventuell uppdelning av ditt system. Så det är en bra idé att göra detta på en regelbunden basis.

För att komma åt Defrag

Klicka på start. Sedan i sökrutan skriver i disken fragmenter.

Klicka på den här

En ruta kommer upp och du klickar på defragmentera.

Det kan ta en stund, beroende på hur ofta du gör det. Det är verkligen viktigt att göra ofta bara för att hålla allt från att sakta ner din dator.

En annan sak om du går till Start-menyn och gå till kontrollpanelen. Då Internet-alternativ. Du klickar på webbhistorik för att ta bort eventuella cookies som kan göra datorn långsammare

Windows-uppdateringar

Kontrollera alltid att datorn är helt uppdaterad eftersom många av dessa erbjuder mycket skydd och de kan hjälpa till att hålla skadliga viruset i schack och åtminstone inser vad som händer på din dator.

för Windows-uppdateringar klickar på start

Typ windows uppdateringar

Starta Windows-uppdateringar och klicka på OK

När en uppdatering är klar måste du starta om datorn så att det ger många av de saker i funktionsdugligt skick.

Ett register renare

Efter att ha gjort allt detta måste du rensa ditt register. Om du tänker på din dator som ett stort bibliotek. Allt lagras på enheten C: i det här fallet. Om du installerar eller avinstallerar datorn uppenbarligen påverkas av dessa förändringar, så en massa filer blandas ihop. Det kan också vara korrupta filer där och om den lämnas obehandlad kan leda till en krasch av ditt system och kostsamma reparationer.

Den boot sektionen är en annan sak som kan ofta göra med att rensas upp. Om du inte vet vad du gör kan du få betala dyra reparationer och väldigt ofta bli överladdade.

Program på din dator kan starta upp när du startar datorn. Det är inte nödvändigt att ha dem alla börjar på en gång, eftersom du kommer att använda onödigt minne och detta kan leda till att datorn boot långsammare.

För att inaktivera vissa av dessa klickar start

I början rutan typ ms config

Läs deras beskrivningar och kolla alla program som du inte behöver. De som för att söka är oftast budbärare skrivare och spel.

Skaffa dig ett bra antivirusprogram och antispionprogram. Hoppa inte över detta steg som virusprogram är viktiga. Många människor har många av dessa men du behöver bara en bra en och en för skadlig kod. Men kollar upp det på Google. Jag har funnit att de kan komma i konflikt med varandra om du har för många på och som kan orsaka en annan uppsättning problem.

Sen sist av allt kör registret renare. Jag har hittat en bra man som heter Max Utilities, som hämtar inom två minuter. Det är också backas upp av massor av utmärkelser, använder den vistelsen säker teknik och detta innebär att datorn är 100% säker och inte innehåller några hot. Efter att ha gjort allt detta bör du ha en dator som är återställd igen och om du ser efter det att du kommer att köra det i åratal. Jag har haft min i över fem år nu fortfarande är igång som ny.

Fördelar för Max Utilities. Den hämtar i två minuter, unclutters register, Reparationer blå skärm, Active X fel, dll fel, ökar din dator, fixar datorn kraschar, stannar frustrerande felmeddelanden, om du har problem med en långsam kör dator detta är den perfekta lösningen för dig och bäst av allt det `s gratis att prova.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska