Gratis Computer Advice

Top tips til at fremskynde din computer

Når din pc begynder at bremse, kan det være en rigtig binde. Vi er kommet til at afhænge af vores computere, så meget, at have et dårligt udfører PC alvorligt kan påvirke vores dagligdag.

Men det behøver ikke at være sådan. Du vil blive overrasket over de mange forskellige ting, du kan gøre for at forbedre din computers ydeevne, der involverer enten ingen eller meget lidt penge. Du behøver ikke blot at acceptere, at din pc er langsom, og at der er intet du kan gøre ved det.

Ja, det er rigtigt, at nogle løsninger kan indebære anskaffelse af nye komponenter, men der er en frygtelig masse ting, du kan udføre, der enten vil koste dig noget, eller næsten ingenting til at forbedre pc'ens ydeevne.

Også de er temmelig nemme rettelser, så du ikke behøver at være ekspert for at give dem en prøve.

Før du bruger masser af penge på en ny pc, så læs videre. Så hvad kan du prøve?

Defragmentering din harddisk

Windows 7 er blevet væsentligt forbedret siden Windows XP, men det kan stadig lide af disk fragmentering over tid. Nye programmer bliver installeret og gamle bliver fjernet, med det resultat, at et enkelt program kan opholde sig på forskellige dele af disken, der forårsager ineffektiv læse og skrive tider. Gennemførelse af en bedrage organiserer alle de programmer sammen igen på disken, så disken hoved har mindre afstand til at rejse.

Du kan køre det ganske enkelt:

Bare skriv 'bedrage' i kommandolinjen efter at have klikket på Start-menuen, eller adgang via Start> Programmer> Tilbehør> Systemværktøjer. Klik på 'Diskdefragmentering "ikon. I bryggers vinduet kontrollere% fragmentering af C: drev er (det er kun c: drev, der er vigtigt, kan du ignorere de andre drev). Hvis det er mere end 10% så er du nødt til at defragmentere. Glem ikke at lukke alle dine programmer først og helst starte den sidste ting om natten, da det kan tage lidt tid at fuldføre.

Du bør kun gøre dette én gang eller to gange om året.

Mere hukommelse

Øget din hukommelse kan have en rigtig dramatisk effekt på din computers hastighed, især hvis det er kort på hukommelsen til at begynde med. Hvis du kører med 2GB eller mindre, så er du sandsynligvis til at se en stor forbedring ved at upping den til 3 eller 4 Gb. De vigtigste fordele er hurtigere opstart gange, og programmer vil starte hurtigere!

Hukommelse eller RAM er meget billigt i dag. Omkring $ 20 bør købe dig 1 GB RAM.

Du kan tjekke din hukommelse i Kontrolpanel under ikonet System.

De-clutter din harddisk

Dette er især vigtigt, hvis du kører tør for plads på harddisken. Rydde ud ubrugte filer og programmer er en hurtig og effektiv måde at fremskynde din pc.

Du kan sagtens rense ud nogen filer i mappen C: Windows \ Temp bibliotek og alle dine midlertidige internetfiler. En god måde at se et overblik, hvor al den plads går, er at bruge 'Diskoprydning Wizard', der findes i tilbehør.

Og fjerne alle programmer, du ikke har brug for. Du kan få adgang til denne via betjeningspanelet ..

Fjern Startup og indeksering Programs

Ved at rydde eventuelle programmer, der kører ved opstart, kan du virkelig øge ydeevnen og opstartstider. Du kan også prøve at overveje at deaktivere eventuelle indeksering programmer og internet tilføjelser - de kan virkelig lamme udførelse på en allerede kæmper computer.

Prøv at køre 'msconfig' og tjek de programmer i "Startup" fanen. Hvis du ser gennem listen, skal du være i stand til at spotte nogle programmer, du ikke har brug for - opdatering af programmet brikker er gode kandidater til at fjerne markeringen.

Tweak din skærm

Tweaking skærmindstillinger kan hjælpe, især hvis du har en ældre grafikkort. Den nye "aero" funktion i Windows 7 kan være ganske grafik intensivt på ældre skærmkort, så deaktivere det, hvis ikke påkrævet. Mange funktioner kan deaktiveres som ikon udjævning, hvis dit grafikkort ikke er op til bunden.

Ryd op i Malware

Det er vigtigt altid at sikre, at du har en pålidelig up-to-date anti-virus program. Som et ekstra tjek køre noget lignende Malwarebytes igennem det bare for at være sikker på at du er ren.

Tidy dit Registry

Den indskrive styrer alt i din computer, så du er nødt til at holde det klarer sig godt. Være meget forsigtig, når du redigerer i registreringsdatabasen som en forkert indtastning kan have alvorlige konsekvenser. Registry problemer kan omfatte forældreløse poster, rogue indstillinger fra malware og fragmentering problemer.

Medmindre du er helt sikker, ikke redigerer registreringsdatabasen selv, men bruge et hjælpeprogram, du har tillid til at inspicere det for dig. Husk at tage backup af registreringsdatabasen før ændre noget.

Registry fejl kan også forårsage uønskede symptomer som blå skærm fejl og fryse ups, så en god registreringsdatabasen scanning er altid en god idé som en del af din husholdning rutine.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska