Ilmaiset Computer Advice

Top vinkkejä nopeuttaa tietokoneen

Kun tietokone alkaa hidastua, se voi olla todellinen sitoa. Olemme tulleet riippuvaisiksi meidän tietokoneita niin paljon, että ottaa huonosti suorittaa pc voi vakavasti vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme.

Mutta sen ei tarvitse olla tuollainen. Sinut yllättynyt erilaisia ​​asioita voit tehdä parantaa tietokoneen suorituskykyä, joka liittyy joko lainkaan tai hyvin vähän rahaa. Sinun ei tarvitse vain hyväksyä, että tietokoneesi on hidasta ja että mikään ei voi tehdä asialle.

Kyllä, se on totta, että joitakin ratkaisuja voi liittyä ostamalla uusia osia, mutta siellä on todella paljon asioita, voit tehdä, että joko maksa sinulle mitään tai juuri mitään parantaa tietokoneen suorituskykyä.

Myös ne ovat melko helppoja korjauksia, joten sinun ei tarvitse olla asiantuntija antaa heille yrittää.

Ennen kuin kuluttaa kuormien rahaa uuteen tietokoneeseen, jatka lukemista. Niin mitä voit kokeilla?

Eheyttämällä levyn

Windows 7 on parantunut huomattavasti vuodesta Windows XP, mutta se voi silti kärsiä levyn pirstoutuminen ajan. Uusien ohjelmien saada asennettu ja vanhoja jää pois, sillä seurauksella, että yksi ohjelma voi sijaita erilaisia ​​osia levy, mikä aiheuttaa tehotonta lukea ja kirjoittaa kertaa. Suorittaminen pettää järjestää kaikki sovellukset yhdessä uudelleen levylle, joten levyn pää on vähemmän matkan matkustaa.

Voit käyttää sitä yksinkertaisesti:

Kirjoita vain "pettää" osaksi komentorivin jälkeen klikkaamalla Käynnistä-valikosta tai yhteys valitsemalla Käynnistä> Ohjelmat> Apuohjelmat> Järjestelmätyökalut. Klikkaa "Levyn eheytys" kuvaketta. Vuonna apuohjelman ikkunassa,% pirstoutuminen C: asema on (se on vain C:-asema, joka on tärkeää, voit jättää muut asemat). Jos se on yli 10% sinun täytyy eheyttää. Älä unohda sulkea kaikki sovellukset ensimmäinen, ja mieluiten aloittaa se viimeinen asia yöllä, koska se voi kestää jonkin aikaa.

Sinun pitäisi vain täytyy tehdä tämä kerran tai kahdesti vuodessa.

Enemmän Muisti

Vauhtia muisti voi olla todella dramaattinen vaikutus tietokoneen nopeudesta, varsinkin jos se on lyhyt muisti aluksi. Jos näytät 2Gb tai vähemmän, niin olet todennäköisesti nähdä suurta parannusta upping se 3 tai 4 Gb. Tärkeimmät hyödyt ovat nopeammaksi kertaa, ja ohjelmat alkavat nopeammin!

Muisti tai RAM on hyvin halpaa nykyään. Noin 20 dollaria pitäisi ostaa sinulle 1 Gt muistia.

Voit tarkistaa muistin Ohjauspaneelin alla Järjestelmä-kuvaketta.

De-sotkua kiintolevyn

Tämä on erityisen tärkeää, jos olet vähissä kiintolevytilaa. Tyhjentämistä käyttämättömät tiedostot ja ohjelmat on nopea ja tehokas tapa nopeuttaa tietokoneen.

Voit onneksi puhdistaa pois kaikki tiedostot C: Windows \ Temp-hakemisto ja kaikki Väliaikaiset Internet-tiedostot. Hyvä tapa nähdä yhdellä silmäyksellä, jossa kaikki tila on menossa on käyttää "Levyn uudelleenjärjestäminen Wizard", löytyy tarvikkeet.

Ja poista kaikki ohjelmat joita et tarvitse. Voit käyttää tätä ohjauspaneelista ..

Poista Käynnistys ja indeksointiohjelmia

Raivaamalla pois kaikki ohjelmia, jotka toimivat käynnistyksen, voit todella lisätä suorituskykyä ja käynnistyksen kertaa. Saatat myös haluta harkita poistamalla kaikki indeksointi ohjelmia ja internet lisäosat - he voivat todella lamauttaa suorituskykyä jo kamppailee tietokone.

Kokeilla "msconfig" ja tutustu sovelluksia "Käynnistys välilehti. Jos katsotte luetteloa, sinun pitäisi pystyä paikalla tietyt sovellukset, joita et tarvitse - ohjelman päivittämisen nappulat ovat hyviä ehdokkaita poistamalla.

Nipistää näyttö

Säätämistä näytön asetuksia voi auttaa, varsinkin jos sinulla on vanha grafiikkakortti. Uusi "aero" ominaisuus Windows 7 voi olla melko grafiikka intensiivinen vanhemmissa näytönohjaimissa, joten poista se jos sitä ei tarvita. Monet ominaisuudet voi poistaa käytöstä kuten kuvaketta tasoitus jos näytönohjain ei ole yltää.

Siivoa Malware

On tärkeää aina varmistaa, sinulla on luotettava ajan tasalla anti-virus-ohjelmaa. Koska ylimääräinen tarkastus suorittaa jotain Malwarebytes läpi vain olla varma, että olet puhdas.

Siivota rekisterin

Rekisterin ohjaa kaikkea tietokoneeseen, joten sinun täytyy moitteettomasti. Ole erittäin varovainen, kun muokkaat rekisteriä yksi väärä merkintä voi olla vakavia seurauksia. Rekisterin ongelmia voi olla orpo merkinnät, rogue asetukset Malware ja hajanaisuudesta ongelmia.

Ellei olet täysin varma, et muokkaa rekisterin itse, mutta käyttää apuohjelma luotat tarkastaa sen sinulle. Muista varmuuskopioida rekisteri ennen muuttamatta mitään.

Rekisterin virheet voivat myös aiheuttaa ei-toivottuja oireita, kuten sininen näyttö virheitä ja jäädyttää ups, niin hyvä rekisterin skannaus on aina hyvä idea osana taloudenhoito rutiinia.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska