Ilmaiset Computer Advice

Miksi tietokoneet hidastaa ajan myötä?

Kaikki tietokoneet hidastaa ajan - se on vain tosiasia, kuten ikääntyminen ja poliitikot valehtelee saada äänemme. Ja kuten ne, hidas tietokone voi ajaa sinua häiriötekijä. Joten mitä tapahtuu?

Jos ajattelet kiintolevylle arkistokaappi se saa helpompi ymmärtää. Kuvittele arkistokaappi, jossa tiedostot on lisätty ja siirretty satoja tai tuhansia kertoja tunnissa. Yksi jossa useita tiedostoja, joita käytetään vain muutaman minuutin ovat virheellisesti pidetään ikuisesti. Yksi jossa erilaiset ihmiset tiedostoon asioita eri tavoin. Voitteko kuvitella mikä sotku se päätyisi kuin muutaman päivän?

Tietokoneen kiintolevy on täsmälleen sama. Jopa yksinkertaisin tehtävä, joka on suoritettava voi liittyä avaamalla ja sulkemalla monta tiedostoa. Internetin selaaminen on vielä huonompi aina katsoa sivulle, lataat tietoja, jotka aiotaan näyttää kiintolevylle. Teoriassa, kun olet surfing päivä, kaikki väliaikaiset tiedostot, jotka olet tarkastellut tulisi poistaa automaattisesti. Mutta monet selaimet eivät tee tätä.

Lopputuloksena on, että kiintolevy vain saa enemmän ja enemmän tukossa tiedostoja ja enemmän tiedostoja. Lisäksi, kuten tietokoneet ovat erittäin monimutkaisia ​​monia ohjelmia käynnissä samaan aikaan, virheitä väistämättä hiipiä sisään Pienikin virhe, esimerkiksi tiedoston sijainti, josta yrität avata voi suuresti hidastaa asioita alas, kun tietokone on alkaa kaivaa noin löytää mitä se tarvitsee.

Yrittää tehdä järjestystä kaaokseen, tietokoneet käyttävät joitakin ihmisen tyyliä oikoteitä. He ovat hakemistoja kertoa heille, mistä löytää tiedostoja levylle, tallenna hakuja koko juttu joka kerta. Ja heillä on tietokanta nimeltä rekisterin, joka ylläpitää yksityiskohtaisia ​​asetuksia ja mieltymykset kaikki ohjelmat, jotka ladataan tietokoneeseen. Näin ohjelmia tietää, että haluat pinkki ja vihreä väritys sijaan musta ja punainen, ja niin edelleen.

Kun ajattelet ohjelmien määrä PC (satoja tai tuhansia), ja useita asetuksia tai mieltymykset, että jokainen voi olla (satoja tai tuhansia) voit kuvitella, miten valtava rekisteri on. On niin valtava, ja niin tärkeä, se kestää vain muutamia virheitä hiipiä ja se jättää tietokoneen yrittää selvittää, mitä oikea vastaus on. Tämä voi todella hidastaa asioita alas.

Niin, lisäksi asettaa tiili seulan läpi, on olemassa ratkaisu? Onneksi siellä on, ja se ei ole niin erilainen tapa, että haluat selvittää vanhanaikaisia ​​arkistokaappi.

Ensinnäkin päästä eroon kaikista roskaa että oli hyödyllistä kerran, mutta ei ole hyötyä enää voi todella nopeuttaa asioita. Poistamalla väliaikaiset tiedostot voi tehdä valtava ero.

Toiseksi, voit nopeuttaa tiedostojen pääsy pitämällä tiedostoja koko. Jos sinulla olisi yksi asiakirja 8 sivuille arkistokaappi, se olisi nopeampaa löytää jos pitää kaikki 8 sivua yhdessä eikä 8 eri paikoissa, eikö? Sillä tavalla, että tiedot on tallennettu levylle se usein käyttää vähemmän yhteensä levytilaa tallentaa tiedoston osat eri paikoissa. Sillä vaikka tämä on OK. Lopulta, kun tämä tapahtuu joka ikinen tiedosto, se alkaa hidastaa asioita alas. Ratkaisu on eheyttää tiedostoja, tai pitää ne yhtenä kappaleena. Tietokoneessa on apuohjelma sitä (File eheytys tai Defrag), joka voi mennä läpi koko levyn ja laittaa tiedostot takaisin yhteen. Se vie aikaa, mutta se kannattaa käynnissä silloin tällöin - ehkä kerran kuussa.

Lopuksi, Registry voidaan lajitella pois. Hetken se päätyy sotkea virheitä hidastaa monia ohjelmia. Nämä virheet voidaan korjata käsin, mutta on kaksi ongelmaa. Ensinnäkin rekisteri on valtava, joten se on todella super-ihmisen tehtävä. Toinen on, että jos et tiedä mitä olet tekemässä, voit tehdä asioita miljoona kertaa pahempi. Muistatko "sininen näyttö helvetti", että käytetään tapahtua ennen vanhaan? Jos sotket rekisterin voi elää kokemus nyt!

Ratkaisu on käyttää rekisterin puhdistaja ohjelma, joka vie varmuuskopio rekisteristä ennen kuin se tekee mitään kaiken varalta. Sitten se tietää mistä etsiä ongelmia ja miten korjata ne aiheuttamatta uusia ongelmia. Tämä voi todella nopeuttaa asioita uudelleen.

Muista, että joskus saat outoja vaikutuksia. Yksi jonka olen huomannut, että ajamisen jälkeen rekisterin puhdistaja, synkronointi vanha PDA ei toimi. Se ei ole suuri ongelma - minun täytyy vain ajaa asennusohjelma PDA uudelleen ja se on hieno. Se voi kuulostaa hankalalta, mutta se on sen arvoista, että valtava parannus tietokoneen nopeudesta, että olen saanut.

On helppo ajatella, että tietokone ei ole luotu mitään rekisterin virheet, niin mitä järkeä on käynnissä rekisterin puhdistaja ohjelma. Kaikki Ehdotankin on kokeile scan ja kuinka monta virhettä saat. Voit yleensä suorittaa scan turhaan, ja jos sinulla on vähemmän kuin 100 virheitä en hämmästy!

Voit saada ilmainen rekisterin scan kanssa Max Utilities.

Minua hulluksi minun PC hidastuu etanat tahtiin. Kun olin partaalla vetämällä kaikki hiukseni pois olen vihdoin selville miten asiat kulkevat paljon nopeammin. Se on halvempaa kuin ostaa uuden tietokoneen ja auttaa ruokkia Need for Speed!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska