Gratis Computer Advice

Hvorfor du har brug for at rengøre Windows registreringsdatabasen

De fleste af os har dem og finde computere uvurderlig, men især hvis du bruger din en masse, er der formentlig kommer til at komme en tid, når du indser alt er bremset - måske en masse. Der er masser af grunde kan dette forekomme, men en af ​​de mest almindelige årsager er, at du har brug for at rense registreringsdatabasen.

Din registreringsdatabasen dybest registrerer alt, hvad der sker på din computer. Det registrerer oplysninger om besøg på hjemmesider, program installationer, oplysninger om væsentlige programmer og drivere, såsom DLL filer, og så videre. Disse nøgler er gemt i den indskrive fil og hjælpe programmer kører. Dybest set er det en slags kort, der viser, hvor alt går i din computer, og hvordan alting passer sammen. Hvis du har en Windows-computer, skal du have et register.

Problemet er, en masse af dette register oplysninger er kun nyttig for en kort tid, hvorefter det simpelthen træsko tingene op, din computer har at gå igennem alle disse ubrugelige oplysninger for at komme til de ting, der virkelig kører din computer, så tingene bare tage længere tid at regne ud. Så problemet er, at hvis du har en masse af disse filer på din computer, som ikke længere er nyttige og er simpelthen rod tingene op, kan det gøre tingene langsomt ned en masse. Du skal også vide, at Windows aldrig fjerner poster i registreringsdatabasen på egen hånd, hvilket betyder, at det falder for dig at gøre det. Det er, når et register scanning og ren kan komme i handy.

Hvornår skal du lave en scanning?

Det er en god ide at lave en scanning for et register scanne og rense på en regelmæssig basis, selvom du ikke mærke nogen problemer med ydeevnen. Hvis du bruger din computer en masse, kan du selv ønsker at køre en registreringsdatabasen scanning på en ugentlig basis. Hvis du rent faktisk lægger mærke performance problemer, såsom hvis tingene begynder at løbe meget, meget langsomt, programmer "hænge op" på dig, som de prøver at åbne, og du bare bemærke, at du ikke kan gøre tingene så hurtigt eller så strømlinet måde som sædvanlig, du helt sikkert nødt til at rense din registreringsdatabasen. Og du vil helt sikkert nødt til at køre en registreringsdatabasen scanning og rengør hvis du afinstallerer programmer, da Windows uninstallers ikke fjerner alle deres programmer.

Før du udfører et register scanning og rengør

Før du udfører en indskrive scanne og rense, selv om, sørg for at gøre en sikkerhedskopi af den aktuelle registreringsdatabasen, hvis du har nogen problemer. De fleste indskrive rensning programmer har en backup-funktion, så du bør drage fordel af det. Derefter skal du blot være i stand til at gøre en scanning (en grundig scanning er bedst første gang du gør det, og så kan du bare gøre en grundlæggende hurtig scanning derefter, medmindre du afinstallerer programmer).

Rengøring din registreringsdatabasen

Der er masser af programmer derude, der er gratis eller shareware og der kan rense din registreringsdatabasen for dig meget effektivt. Må en Google-søgning for at finde en. Hvis du er meget computer kyndige, er det også muligt at prøve at rense din registreringsdatabasen manuelt, men det er meget tidskrævende, besværligt og svært at gøre selv for en person, der kender computere meget, meget godt. Derfor er det næsten altid bedst at gøre en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, og så lade en af ​​de mange store indskrive-rengøring programmer derude gøre arbejdet for dig.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska