Ilmaiset Computer Advice

Miksi sinun täytyy puhdistaa Windowsin rekisterin

Useimmat meistä ovat niitä ja löytää tietokoneita korvaamaton, mutta varsinkin jos käytät omasi paljon, siellä on luultavasti aika, jolloin huomaat kaikki on hidastunut - ehkä paljon. On paljon syitä, tämä voi tapahtua, mutta yksi yleisimmistä syistä on, että sinun täytyy puhdistaa rekisterin.

Rekisterin pohjimmiltaan tallentaa kaikkea, mikä tapahtuu tietokoneen. Se tallentaa tietoa vierailut verkkosivuilla, ohjelmaa asennettaessa, tietoja tarvittavista ohjelmista ja ohjaimet, kuten DLL-tiedostoja, ja niin edelleen. Nämä avaimet on tallennettu rekisterin tiedosto ja apua ohjelmista. Pohjimmiltaan se on eräänlainen kartta, joka näyttää, missä kaikki menee tietokoneeseen ja miten kaikki sopii yhteen. Jos sinulla on Windows-tietokone, sinulla on rekisterissä.

Ongelmana on, paljon tämän rekisterin tiedot on käyttökelpoinen vain lyhyen ajan, jonka jälkeen se yksinkertaisesti tukkii asioita; tietokoneessa on lajitella kaikki tämän hyödytöntä tietoa saada tavaraa, joka todella toimii tietokoneen, joten asiat vain kestää kauemmin selvittää. Joten ongelma on, jos sinulla on paljon näitä tiedostoja tietokoneessa, jotka eivät ole enää käyttökelpoisia ja ovat yksinkertaisesti täyttämättä asioita, se voi tehdä asioita hidastaa paljon. Sinun pitäisi myös tietää, että Windowsin koskaan poistaa rekisterimerkinnät omasta, mikä tarkoittaa, että se putoaa sinua tekemään sen. Silloin rekisterin scan ja puhdas voi tulla kätevä.

Kun pitäisi tehdä skannauksen?

Se on hyvä idea tehdä kartoittaa rekisterin skannaa ja puhdistaa säännöllisesti, vaikka et huomaa mitään suorituskyvyn ongelmia. Jos käytät tietokonetta paljon, saatat jopa haluta käyttää rekisterin scan viikoittain. Jos et itse näe suorituskyvyn ongelmia, kuten jos asiat alkavat ajaa hyvin, hyvin hitaasti, ohjelmat "ripustaa" teitä kuin he yrittävät avata, ja juuri huomaa, että et voi tehdä asioita niin nopeasti tai niin virtaviivaisesti kuten tavallista, sinun täytyy ehdottomasti puhdistaa rekisterin. Ja sinun täytyy ehdottomasti käyttää rekisterin skannaa ja puhdistaa, jos poistat ohjelmia, koska Windows uninstallers eivät poista koko niiden ohjelmia.

Ennen kuin teet rekisterin skannata ja puhdistaa

Ennen kuin teet rekisterin skannata ja puhdistaa, vaikka, muista tehdä varmuuskopio nykyisen rekisterin, jos sinulla on ongelmia. Suurin arkisto aivan ohjelmia on backup-toiminto, joten kannattaa hyödyntää sitä. Sitten, sinun pitäisi vain pystyä tekemään scan (perusteellinen skannaus on paras ensimmäisen kerran teet sen, ja sitten voit tehdä perus nopean skannauksen jälkeen ellet poistaa ohjelmia).

Puhdistus arkisto

On olemassa paljon ohjelmia siellä, jotka ovat ilmaisia ​​tai shareware ja joka voidaan puhdistaa rekisterin sinulle erittäin tehokkaasti. Tee Google-haku löytää. Jos olet hyvin tietokoneen taju, se on myös mahdollista yrittää puhdistaa rekisteriä manuaalisesti, mutta tämä on hyvin aikaa vievää, hankalaa ja vaikea tehdä edes joku, joka tuntee tietokoneet erittäin hyvin. Siksi se on lähes aina parasta tehdä rekisterin varmuuskopio ja anna yksi monista suuri rekisterin puhdistus ohjelmia siellä tehdä työn puolestasi.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska