Gratis Computer Advice

Windows registreringsdatabasen renere

Registreringsdatabasen er en del af Windows-operativsystemet og er et depot for detaljer vedrørende systemet. Det er en database, hvor oplysninger om hardware og software konfiguration og forskellige andre programmer opbevares.

Ajourføring af registret er en konstant løbende proces, når computeren er i brug, og når programmerne er installeret eller afinstalleret. Når der er nogen ændringer i computerens indstillinger eller applikationer i registreringsdatabasen opdateres også.

Som du måske gætte, i løbet af en periode registreringsdatabasen bliver fyldt med information, hvoraf nogle er forkert, overflødige eller ufuldstændige. Dette materiale er ikke nødvendig længere, og bruger op værdifuld plads samt rod oppe vinduer registreringsdatabasen. Da dette sker operativsystemet finder det stadigt sværere at finde og hente de nødvendige oplysninger.

Registreringsdatabasen er derfor bliver større med unødvendige materiale og dets drift begynder at forringes, hvilket igen skader hele udførelsen af ​​Windows-systemet. På dette tidspunkt har du sandsynligvis brug for en Windows registreringsdatabasen renere.

Registry fejl problemer, der opstår omfatter:

Www nedbrud og gentagen anvendelse fejl
Windows ikke kan starte op på tidspunkter
Fejlmeddelelser forekommer gentagne
Systemet meget langsomme til at reagere og løbende motorstop
Drifts-og start-up hastighed langsom

Hvis nogen af ​​disse sker for dig, så er det sandsynligt, at registreringsdatabasen er problemet, og har behov for rengøring at gøre din computer begynder at arbejde med optimal effektivitet igen. En ting du kan gøre, er at betale en professionel til at se på det, hvilket kan være dyrt.

Hvis du gør det manuelt selv, at det kunne indebære tidskrævende og kedelig opgave at skulle formatere harddisken og derefter re-installere alle dine programmer og programmer.

Den mest omkostningseffektive, hurtigste og nemmeste måde for en indskrive lave er at bruge en Windows registreringsdatabasen renere. Det er vigtigt at vide, hvad du vil have i din Windows registreringsdatabasen renere software, før du køber, da der er en hel del registreringsdatabasen software programmer derude.

Nedenfor er nogle vinduer registreringsdatabasen renere software grundlæggende funktioner til at se ud for.

Hvor let er det at bruge?

Du ønsker ikke noget besværlige registreringsdatabasen renere software, der er svært at forstå. Det skal være let at installere og bruge, så du kan få det bedste ud af det. Det sidste er at have noget, du ikke forstår, svært at installere, og vil ikke køre som du ønsker.

Det ville bare sidde på din harddisk og ikke gør noget, og det ville ikke være udnyttet til sit fulde fordel. Du har brug for noget, der er let at hente og nem at installere. Det skal også være nemt at forstå programmet og skal køre problemfrit på din computer.

Omkostninger ved registreringsdatabasen reparation software

Et af de mest betydningsfulde faktorer, når man ser på registreringsdatabasen rengøringsassistenter er dit budget. Selvom ikke den primære afgørende faktor omkostningerne stadig at blive taget i betragtning. Selvom du kan købe billigt og endda få en gratis Windows registreringsdatabasen renere, de kan ikke være den mest effektive til dine krav og kan have begrænset kapacitet og funktioner. Tjek de forskellige registreringsdatabasen rengøringsassistenter, før de køber. Shoppe rundt og tjekke anmeldelser online. En god mulighed, du har, er at få en gratis online registreringsdatabasen scanning fra en eller flere af registreringsdatabasen værktøjer til rådighed.

Dette vil vise dig nøjagtigt, hvor mange fejl er på din computer, og som registreringsdatabasen fejl, de har samlet op. Det vil også give dig en stor indikation af, hvad hvert register værktøj er i stand er i stand til, og hvis de ville være værdi for pengene. Ved at læse de registreringsdatabasen renere vurderinger, du kan få et godt billede af der kapaciteter, men også hvilke problemer der opstår.

Windows registreringsdatabasen renere features

Naturligvis en af ​​de vigtigste aspekter af dit register reparation værktøj vil være dens funktioner. De har alle deres egen særlige kendetegn, der bestemmer forskellen fra den ene til den anden. Næsten alle vil holde din registreringsdatabasen fejlfrit og rydde op i uønskede filer.

Alle registreringsdatabasen reparation værktøjer bør have et udvalg af funktioner til at gøre dette. Dette er ikke altid tilfældet, og nogle billigere registreringsdatabasen reparation software vil kun kontrollere for fejl, men vil ikke rense dem. Nogle registreringsdatabasen rengøringsassistenter har ekstra programmer, der vil omfatte opstart ledere eller endda en tilføj / fjern program manager.

Automatisk eller custom rengøring

En ting, der kan diktere, hvad du køber, er, hvor ofte du bruger din computer. Nogle registreringsdatabasen reparation software kan tilpasses som giver dig fleksibilitet til at scanne registreringsdatabasen så ofte eller så lidt som nødvendigt, afhængigt af dine behov.

Selv om den bedste løsning er at lade Windows registreringsdatabasen renere bare gøre sin ting og rense din registreringsdatabasen automatisk. Dette bringer os til næste punkt.

Sikkerhedskopiere registreringsdatabasen automatisk

Det er vigtigt at bruge en Windows registreringsdatabasen renere, der vil generere et systemgendannelsespunkt og automatisk oprette en back up af registreringsdatabasen. Hvis du ikke ønsker at miste nogen data, så disse funktioner er et must.

Den bedste registreringsdatabasen reparation værktøjer Opret systemgendannelsespunkter og automatisk backup af dine registreringsdatabasen, så i det tilfælde der er et problem, så kan du vende tilbage til et tidligere tidspunkt, når din registreringsdatabasen blev fungerer godt. Formålet med softwaren er at gøre livet lettere for dig, så software, der ikke tilbyder disse funktioner er ikke hvad du skulle få lyst.

Kundesupport

En af de vigtigste funktioner, du skal kigge efter, er kundesupport. Selv gode registreringsdatabasen rengøringsassistenter har store funktioner, de bør også give en fremragende backup service i form af kundesupport.

Ikke alene skal de kunne svare på spørgsmål om den software, før du køber den, men registreringsdatabasen rengøring software bør også give en 24/7 telefon backup service til at rydde op nogen eftersalgsservice problemer også.

Du kan teste kundeservice, før du køber, og hvis de ikke har en hurtig, høflig og effektiv hjælpesystem derefter ikke købe der Windows registreringsdatabasen renere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska