Ilmaiset Computer Advice

Windows Registry Cleaner

Rekisterin on osa Windows-käyttöjärjestelmän ja on tallettaja liittyviä yksityiskohtia järjestelmän. Se on tietokanta, jossa tietoa laitteiston ja ohjelmiston kokoonpano ja monet muut ohjelmat pidetään.

Päivittäminen rekisteri on jatkuvasti käynnissä, kun tietokone on käytössä ja kun ohjelmia on asennettu tai poistettu. Jos on muutoksia tietokoneen asetuksia tai sovelluksia rekisteri päivitetään myös.

Kuten ehkä arvata, yli ajan rekisterin saa täynnä tietoa, joista osa on virheellinen, tarpeeton tai puutteellinen. Tätä materiaalia ei tarvitse enää käyttää arvokasta tilaa sekä täyttämättä Windowsin rekisteriä. Koska tämä tapahtuu käyttöjärjestelmän pitää yhä vaikeampi löytää ja hakea tietoa katsotaan tarpeelliseksi.

Rekisterin on siis tulossa suurempi tarpeettomat aine ja sen toiminta alkaa huonontua, mikä puolestaan ​​vahingoittaa koko toiminta Windows-järjestelmän. Tässä vaiheessa tarvitset todennäköisesti Windowsin rekisterin puhdistaja.

Rekisterin virhe ongelmia, joita syntyy muun muassa:

Sivuston kaatuu ja toistuva sovelluksen virheitä
Windows ei käynnisty ajoittain
Virheilmoituksia esiintyy toistuvasti
Järjestelmän hyvin hitaita vastaamaan ja jatkuvasti pysähtyminen
Käyttö-ja start-up Hidas

Jos jokin näistä tapahtuu sinulle sitten on todennäköistä, että rekisteri on ongelma ja tarvitsee puhdistusta, jotta tietokone käynnistyy töissä mahdollisimman tehokkaasti uudelleen. Yksi asia mitä voi tehdä on maksaa ammattilainen katsomaan sitä, joka voi olla kallista.

Jos teet sen manuaalisesti itse se voisi kuulua aikaa vievä ja työläs tehtävä ottaa uudelleen alustaa kiintolevyn ja asentaa uudelleen kaikki sovellukset ja ohjelmat.

Kaikkein kustannustehokkain, nopein ja yksinkertaisin tapa rekisterin korjaus on käyttää Windows Registry Cleaner. On tärkeää tietää, mitä haluat Windowsin rekisterin puhdistaja ohjelmisto ennen ostamista, koska on olemassa melko harvat rekisterin ohjelmia siellä.

Alla on muutamia Windowsin rekisterin puhdistaja ohjelmisto perusominaisuudet varoa.

Kuinka helppoa on käyttää?

Et halua joitakin hankalia rekisterin puhdistaja ohjelmisto, joka on vaikea ymmärtää. Se on helppo asentaa ja käyttää niin, että saat parhaan irti. Viimeinen tämä on jotain et ymmärrä, vaikea asentaa, ja ei toimi kuin haluat.

Tämä olisi vain istua kiintolevyn ja tee mitään ja se ei olisi hyödyntää sen hyödyntää. Tarvitset jotain, joka on helppo ladata ja helppo asentaa. On myös helppo ymmärtää ohjelman ja käy tasaisesti tietokoneellesi.

Kustannukset rekisterin korjaus-ohjelmisto

Yksi merkittävimmistä tekijöistä, kun tarkastellaan rekisterin puhdistaja on budjettisi. Vaikka ei ole ensisijainen ratkaiseva tekijä kustannukset on vielä otettava huomioon. Vaikka voit ostaa halpaa ja jopa saada ilmaiseksi Windows Registry Cleaner ne eivät voi olla tehokkain asiakkaan tarpeita ja voi olla rajoitettu ominaisuuksia ja toimintoja. Tutustu eri rekisterin puhdistaja ennen ostamista. Ostoksia ja tarkistaa arvion verkossa. Yksi hyvä vaihtoehto sinulla on saada ilmainen online arkisto kartoittaa yhdestä tai useammasta rekisterin työkaluja.

Tämä näyttää, kuinka monta viat tietokoneen, ja mitä rekisterin virheet on piristynyt. Se myös antaa sinulle loistava osoitus siitä, mitä kunkin rekisterin työkalu pystyy pystyy, ja jos he olisivat vastinetta rahalle. Lukemalla rekisterin puhdistaja arvion saat hyvän kuvan siellä ominaisuuksia, mutta myös mitä ongelmia kohdataan.

Windows Registry Cleaner ominaisuudet

Ilmeisesti yksi tärkeimmistä rekisterin korjaus työkalu on sen ominaisuuksia. Heillä kaikilla on siellä oma eri ominaisuuksia, joka määrittää eron toisesta toiseen. Lähes kaikki pitää rekisterin virheettömästi ja puhdistaa tarpeettomat tiedostot.

Kaikki rekisterin korjaus työkaluja pitäisi olla valikoima ominaisuuksia tehdä tämän. Tämä ei aina ole, ja jotkut halvempia rekisterin korjaus-ohjelmisto tarkistaa ainoastaan ​​virheitä, mutta ei puhdista niitä. Jotkut rekisterin siivoojat ovat ylimääräisiä ohjelmia, jotka sisältävät käynnistyksen johtajat tai jopa lisää / poista ohjelman johtaja.

Automaattinen tai custom puhdistus

Yksi asia, joka voi sanella mitä ostat on, kuinka usein käytät tietokonetta. Jotkut rekisterin korjaus-ohjelmisto voidaan räätälöidä joka tarjoaa joustavuutta skannauksen rekisterin niin usein tai niin vähän kuin on tarpeen riippuen tarpeisiin.

Vaikka paras vaihtoehto on antaa Windows Registry Cleaner vain tehdä sen asian ja puhdistaa rekisterin automaattisesti. Tästä pääsemmekin seuraavaan kohtaan.

Varmuuskopioi rekisteri automaattisesti

On tärkeää käyttää Windows Registry Cleaner, joka luo järjestelmän palautuspiste ja luoda automaattisesti varmuuskopioida rekisterin. Jos et halua menettää mitään tietoja niin nämä ominaisuudet ovat must.

Paras rekisterin korjaus työkalut luoda järjestelmän palautuspisteitä ja automaattisesti varmuuskopioida rekisteri niin, että mahdollisuus on ongelma niin voit palauttaa aikaisemmin, kun rekisteri toimi hyvin. Tarkoituksena ohjelmisto on tehdä elämästä helpompaa sinulle niin ohjelmisto, joka ei tarjoa näitä ominaisuuksia ei ole mitä pitäisi haluta.

Asiakaspalvelu

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista sinun pitäisi etsiä on asiakaspalvelu. Vaikka hyvä rekisterin puhdistaja ovat hienoja ominaisuuksia ne pitäisi myös tarjota erinomaisen varmuuskopio palvelun muoto asiakastukeen.

Ei riitä, että he voivat vastata kysymyksiin ohjelmisto ennen kuin ostaa sen, mutta rekisterin siivous ohjelmisto on myös 24/7 puhelin varmuuskopio palvelun siivota mitään jälkimarkkinointi ongelmia myös.

Voit testata asiakaspalveluun ennen kuin ostat ja jos niitä ei ole nopea, kohtelias ja tehokas apu järjestelmä niin älä osta ei Windowsin rekisterin puhdistaja.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska