Gratis Computer Advice

Windows-registret renere

Registeret er en del av Windows-operativsystemet, og er et depot for detaljer knyttet til systemet. Det er en database hvor informasjon om maskinvare og programvare konfigurasjonen og diverse andre programmer holdes.

Den oppdatering av registeret er en konstant pågående prosess når maskinen er i bruk og når programmer er installert eller avinstallert. Når det er noen endringer i datamaskinens innstillinger eller programmer i registeret oppdateres også.

Som du kanskje gjette, over en periode registret blir fylt med informasjon, er noen av dem feil, redundant eller ufullstendig. Dette materialet er ikke nødvendig lenger, og bruker opp verdifull plass samt fylle opp Windows-registret. Ettersom dette skjer operativsystemet finner det stadig vanskeligere å finne og hente informasjon anses nødvendig.

Registret er derfor få større med unødvendig materiale og driften begynner å svekkes, skader dette i sin tur hele ytelsen til Windows-systemet. På dette stadiet sannsynligvis trenger du en Windows-registret renere.

Registret feil problemer som oppstår er:

Site krasjer og gjentatte programfeil
Windows ikke kan starte opp til tider
Feilmeldinger oppstår gjentatte ganger
Systemet veldig treg til å svare og kontinuerlig drøye
Drift og oppstart hastighet langsom

Hvis noen av disse skjer med deg så er det sannsynlig at registeret er problemet og må rengjøres for å gjøre datamaskinen begynne å jobbe på optimal effektivitet igjen. En ting du kan gjøre er å betale en profesjonell for å se på det som kan være dyrt.

Hvis du gjør det manuelt selv det kunne innebære tidkrevende og kjedelige oppgaven med å måtte formatere harddisken og deretter installere alle programmer og programmer.

Den mest kostnadseffektive, raskeste og enkleste måten for et register fastsette er å bruke en Windows-registret renere. Det er viktig å vite hva du ønsker i din Windows-registret renere programvare før du kjøper som det er ganske mange registret programmer der ute.

Nedenfor er noen Windows Registry Cleaner Software grunnleggende funksjoner for å se opp for.

Akkurat hvor lett er det å bruke?

Du ønsker ikke noen tungvint registret renere programvare som er vanskelig å forstå. Det skal være enkelt å installere og bruke, slik at du kan få det beste ut av det. Det siste dette er å ha noe du ikke forstår, vanskelig å installere, og vil ikke kjøre som du vil.

Dette ville bare sitte på harddisken og gjøre ingenting, og det ville ikke bli utnyttet til sitt fulle fordel. Du trenger noe som er lett å laste ned, og enkel å installere. Det bør også være enkelt å forstå programmet og bør kjøre problemfritt på datamaskinen.

Cost of registret reparere programvare

En av de viktigste faktorene når man ser på registret rengjøringsmidler er budsjettet. Selv om ikke den primære avgjørende faktor kostnadene har fortsatt å bli tatt hensyn til. Selv om du kan kjøpe billig og selv få et gratis Windows-registret renere de ikke kan være den mest effektive for dine behov og kan ha begrensede muligheter og funksjoner. Sjekk ut de forskjellige registret rengjøringsmidler før du kjøper. Shop rundt og sjekke ut vurderinger online. Ett godt alternativ du har er å få en gratis online registret skanne fra en eller flere av registret verktøy tilgjengelig.

Dette vil vise deg nøyaktig hvor mange feil er på datamaskinen, og hvilke register feilene de har plukket opp. Det vil også gi deg en god indikasjon på hva hvert register verktøyet er i stand er i stand til, og om de ville være verdi for pengene. Ved å lese registret renere vurderinger kan du få et godt bilde av det evner, men også hvilke problemer er oppstått.

Windows Registry Cleaner funksjoner

Åpenbart en av de viktigste aspektene av ditt register reparasjon verktøyet vil være funksjonene. De har alle det egne distinkte egenskaper som avgjør forskjellen fra en til en annen. Nesten alle vil holde registeret feilfritt og rydde opp uønskede filer.

Alle registret reparere verktøy bør ha et utvalg av funksjoner for å gjøre dette. Dette er ikke alltid tilfelle, og noen billigere registret reparere programvare vil bare se etter feil, men vil ikke rengjør dem. Noen registret rengjøringsmidler har ekstra programmer som vil omfatte oppstart ledere eller til og med en legg til / fjern program leder.

Automatisk eller tilpasset rengjøring

En ting som kan diktere hva du kjøper er hvor ofte du bruker datamaskinen. Noen registret reparere programvare kan tilpasses som gir deg fleksibilitet til å skanne registeret så ofte eller så lite som nødvendig avhengig av dine behov.

Selv om det beste alternativet er å la Windows-registret renere bare gjøre sin ting og rense registeret automatisk. Dette bringer oss til neste punkt.

Sikkerhetskopier registeret automatisk

Det er viktig å bruke en Windows-registret renere som vil generere et system restaurere punkt og automatisk opprette en sikkerhetskopi av registeret. Hvis du ikke ønsker å miste noen data da disse funksjonene er et must.

Den beste registret reparere verktøy lage gjenopprettingspunkter og automatisk sikkerhetskopi av registeret, slik at i eventualitet det er et problem så kan du gå tilbake til et tidligere tidspunkt da registeret ble opererer godt. Formålet med programmet er å gjøre livet enklere for deg slik programvare som ikke tilbyr disse funksjonene er ikke hva du skulle ønske.

Customer support

En av de viktigste funksjonene du bør se etter er kundesupport. Selv gode registret rengjøringsmidler har flotte funksjoner de skal også gi en utmerket backup-tjeneste i form av kundestøtte.

Ikke bare skal de være i stand til å svare på spørsmål om programvaren før du kjøper den, men registret rengjøring programvare skal også gi en 24/7 telefon backup-tjeneste for å rydde opp noe etter salg problemer også.

Du kan teste kundestøtte service før du kjøper, og hvis de ikke har en rask, høflig og effektiv hjelp system, ikke kjøp det Windows-registret renere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska