Gratis Computer Råd

Windows-registret renare

Registret är en del av Windows-operativsystemet och är en depositarie för information om systemet. Det är en databas där information om hårdvara och mjukvara konfiguration och diverse andra program hålls.

Uppdateringen av registret är en ständigt pågående process när datorn är i bruk och när program installeras eller avinstalleras. Närhelst det finns några ändringar i datorns inställningar eller program registret uppdateras också.

Som du kan gissa, under en tidsperiod registret blir fylld med information, är av vilka några felaktiga, överflödiga eller ofullständig. Detta material krävs inte längre och använder upp värdefullt utrymme samt belamra i Windows-registret. Eftersom detta sker operativsystemet finner det allt svårare att hitta och hämta information som bedöms nödvändiga.

Registret därför blir större med ointressant material och dess funktion börjar försämras, skadar detta i sin tur hela föreställningen av Windows-system. I detta skede behöver du antagligen en Windows-registret renare.

Registret fel problem som uppstår är:

Site kraschar och upprepade fel ansökan
Windows inte kan starta upp ibland
Felmeddelanden förekommer upprepade gånger
System mycket långsamt att reagera och ständigt motorstopp
Drift-och start-up hastighet långsam

Om någon av dessa händer dig så är det troligt att registret är problemet och behöver rengöras för att göra din dator börjar arbeta på optimal effektivitet igen. En sak du kan göra är att betala en professionell för att titta på det som kan bli dyrt.

Om du gör det manuellt själv det kan innebära tidsödande och tråkiga uppgiften att behöva formatera hårddisken och sedan installera om alla dina program och program.

Den mest kostnadseffektiva, snabbaste och enklaste sättet för en registren sätta fast är att använda en Windows-registret renare. Det är viktigt att veta vad du vill ha i din Windows-registret renare programvara innan de köper eftersom det finns en hel del register program där ute.

Nedan finns några Windows-registret renare programvara grundläggande funktioner att hålla utkik efter.

Hur lätt är det att använda?

Du vill inte ha några besvärliga registret renare programvara som är svår att förstå. Det ska vara lätt att installera och använda, så att du kan få ut det bästa av det. Det sista är att ha något som du inte förstår, svårt att installera, och kommer inte att köra som du vill.

Detta skulle bara sitta på hårddisken och göra ingenting, och det skulle inte utnyttjas till sin fulla fördel. Du behöver något som är lätt att ladda ner och lätt att installera. Det ska också vara lätt att förstå programmet och ska löpa smidigt på din dator.

Kostnad för Registry Repair programvara

En av de viktigaste faktorerna när man tittar på registret städare är din budget. Även om inte den primära avgörande faktorn kostnaden måste fortfarande beaktas. Även om du kan köpa billigt och även få ett gratis Windows-registret renare de kanske inte är det mest effektiva för dina behov och kan ha begränsade möjligheter och funktioner. Kolla in de olika registret städare innan du köper. Shoppa och kolla in recensioner på nätet. Ett bra alternativ du har är att få en gratis online register scan från en eller flera av de register verktyg tillgängliga.

Detta kommer att visa dig exakt hur många fel finns på din dator, och vilka register fel de har plockat upp. Det kommer också att ge dig en bra indikation på vad varje register verktyg är kapabel klarar av och om de skulle vara valuta för pengarna. Genom att läsa registret renare recensioner kan du få en bra bild av där möjligheter men också vilka problem uppstår.

Windows Registry Cleaner funktioner

Uppenbarligen en av de viktigaste aspekterna av din Registry Repair verktyg kommer att vara dess funktioner. De har alla det egna distinkta egenskaper som bestämmer skillnaden från en till en annan. Nästan alla kommer att hålla registret felfri och rensa upp oönskade filer.

Alla Registry Repair verktyg bör ha ett sortiment av funktioner för att göra detta. Detta är inte alltid fallet och några billigare Registry Repair programvara kommer bara söka efter fel, men kommer inte att rengöra dem. Vissa registret städare har extra program som kommer att innehålla start-up chefer eller ens en Lägg till / ta bort program manager.

Automatisk eller anpassade rengöring

En sak som kan diktera vad du köper är hur ofta du använder din dator. Några Registry Repair programvara kan anpassas vilket ger dig flexibiliteten att skanna registret så ofta eller så lite som behövs beroende på dina behov.

Även det bästa alternativet är att låta Windows-registret renare bara göra sin grej och rensa registret automatiskt. Detta leder oss till nästa punkt.

Säkerhetskopiera registret automatiskt

Det är viktigt att använda en Windows Registry Cleaner som kommer att generera en systemåterställningspunkt och automatiskt skapa en säkerhetskopia av ditt register. Om du inte vill förlora någon data då dessa funktioner är ett måste.

Den bästa Registry Repair verktyg skapa systemåterställningspunkter och automatiskt säkerhetskopiera registret så att i det fall det finns ett problem då du kan gå tillbaka till en tidigare tidpunkt då registret arbetade väl. Syftet med programmet är att göra livet enklare för dig så program som inte erbjuder dessa funktioner är inte vad ni vill.

Customer support

En av de viktigaste funktionerna du bör leta efter är kundsupport. Trots goda registret städare har bra funktioner som de borde också ge en utmärkt backup service i form av kundsupport.

Inte bara bör de kunna svara på frågor om programmet innan du köper den, men registret rengöring programvara bör också ge en 24/7 telefon backup tjänst för att städa upp något efter försäljningen problem också.

Du kan testa tjänsten kundsupport innan du köper, och om de inte har en snabb, artig och effektiva hjälpsystem då inte köper det Windows-registret renare.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska